Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Két lakásból szeretnék egyet...

Két lakásból szeretnék egyet csinálni, lehetséges?

Figyelt kérdés
Persze, hogy az, de az lenne a kérdésem, hogy ha egybe nyitom őket. két fürdő, wc,... lesz konyhából viszont elég lesz egy, az egyiket megszüntetem. Hovatalosan le lehet szereltetni a villanyórűt és a gáz órát? valamint 1 helyrajzi szám alá venni a 2 lakásból lett 1-et? Megoldható az épításügyi osztlynál gondolom. Valaki végzett már hasonlót?

2016. dec. 6. 18:07
1 2
 11/15 xswerdy ***** válasza:

a gyöngyösiben van két eladó lakás az ing. com szerint.Az egyik 3., a másik 10. felett (10 felett nem lehet konkrét emeletet megadni). A nm. ár messze alatta van annak, amit írtál, szóval ez az összeg kecsegtető lehet, így olyan is eladhatja, aki amúgy nem készült eladni. Amúgy szerintem nem kell feltétlenül a legfelső emelet, ha 1-2 szinttel alatta találsz kettőt, onnan is tökéletes a kilátás. Viszont hogy melyik irányba akarsz ézni, azt érdemes előre kitalálni.

Sok sikert!

2016. dec. 10. 13:53
 12/15 A kérdező kommentje:

telefonról irtam azt a kommentet, így nem mentem bele hosszas okfejtésbe.

Igen tudom, hogy alatta vannak a nm árak, csak hasrautésszerűen írtam, de ha pl 200K/nm az ár azon a környéken, adok egy 200k/nm es ár ajánlatot belekalkulálva, hogy összebeszél a két szomszéd, és 210k/nm áron vehetem meg a két lakást. minden csak pénztárca kérdése.

Ne haragudj, meg a mostani mondatomért, nem bántásnak szánom! de tipikus magyarként ( inkább kelet európaiként) gondolkodsz! Nem ha ha mégegszer ha!!!! tudom/tudod ugy igazítani az életed, hogy a magad ura lehetsz! ha ilyen álmaid vannak és meg tudod valósítani, hogy egy 20. emeletes tetején két lakást egybenyiss, amiből lesz egy penthouseod, akkor nem elégedhetsz meg a 19. el a 18.al, nem soha! Akkor elmész a szolnoki toronyhűzba, ha ott sem, akkor a debrecenibe, majd a veszprémibe... mert mivel írtam magad ura vagy, nem kell bejárnod, 8-ra 9-re,... előbb utóbb valakik rámondják az igent! és akkor megvalósítod az álmod!!! nem a majdnem olyan, hisz csak 1 emelet hijján!

Nem nem soha!

a legmagasabb szint az a legmagasabb szint mindig!

Olimpián is az aranyat jegyzik, az ezüst sem rossz persze, de senki nem ugy indul el a versenyen, hogy ezüstöt akarok!

2016. dec. 10. 14:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Tudod, mi az a penthouse? A felhőkarcolók tetejére épített önálló ház, gyakran zöldtetőn egy kis kertszerűséget alakítanak ki körülötte. Ma már így hívják a magas lakóházak legfelső szintjén kialakított nagyteraszos lakásokat is. De két egybenyitott panellakás ettől igen mesze van... ez az igazi kelet-európai gondolkodás :-D
2016. dec. 10. 22:35
 14/15 xswerdy ***** válasza:
Ha zöld tetőt nem is lehet csinálni, ezek általában nagy erkélyes lakások, 2 szoba előtt végigfutó erkéllyel, és faltól falig ablakkal. Láttam hasonlót, ahol földig ablakot raktak be végig a nappaliba, nagyon jó, egész penthouse-szerű a hatás, pedig csak a 9. emelet. De az tény, hogy igazán nagy tereket nem fogsz kapni, hiszen mondjuk a két nagyszobát biztos, hogy nem nyithatod egybe statikai okokból. Szóval előre ki kellene találni, hogy hol akarod összenyitni, statikussal konzultálni, és aztán ajánlatot tenni.
2016. dec. 11. 16:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Sikerült azóta, kérdező?
aug. 24. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!