Csak nekem nem működik megfelelően a Jófog. Ingatlankereső oldala?
Beállítom a keresést mindenféle feltételeket bejelölve, kiad előzetesen 82 lakást, ami megfelel a keresésemnek. Végig nézem az első oldalt és amikor a másodikra megyek, egy csomó keresési feltételt töröl (pl. fűtés típusa, emelet, falazóanyag).
Így rögtön kibővül a kínálat 155 db. lakásra, csak éppen nem az én keresési feltételeimnek megfelelően. Hiába állítom be, a második oldalnál már önkényesen töröl egy csomó feltételt.
Megnézné valaki, hogy nálam bénázik a gép, vagy ilyen sz.r a program? Köszönöm
Most nem néztem meg, de 2-3 hete nekem is így működött.
Ezek szerint azóta sem javítottak rajta.
Nem tudom miért nem lehetett egy az egyben átvenni az OLX jól bevált programját, mert más hibák is vannak.
Sajnos igaza van az előzőknek.
Az OLX TÖKÉLETESEN működött, és normális felülete volt.
A Jófogás viszont kimondottan gagyi!!
Nem tudom, hogy milyen számítástechnikában alig jártas "szakikat" alkalmaznak ott, de állandó problémát okoz a keresés.
Hülyeségeket ad ki találatként.
Vagyis hiába írod be részletesen a kívánalmaidat, egészen eltérő találatokat is behoz.
Nagyon úgy tűnik, hogy csupán az volt a cél, hogy kiüssék/felvásárolják a konkurenciát, de a javítással, fejlesztéssel senki sem foglalkozik a Jófogáson.
*
Ráadásul annyi "intelligenciát" sem vittek bele a keresőbe, hogy felismerje a helyes szót ha esetleg egyetlen betűt elütsz, vagy helyesírási hibát vétesz.
(A Googli pl. simán felülemelkedik az ilyeneken, és rákérdez, hogy "nem inkább ezt keresed"?!)
Dehát ugye a Jófogás az fényévekre van a Googlitól!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!