Adott egy ház 1960-ban épült, talán megvesszük csak egy a baj, hogy repedeznek a falak a ház sarkaiban nem tudom megéri e megvenni vagy mit lehet ezzel kezdeni? Elsősorban hozzáértők válasza érdekelne.
Figyelt kérdés
2016. nov. 5. 11:18
1/6 anonim válasza:
Keress az interneten egy jo statikust,es menjetek el megnezni.
2/6 anonim válasza:
Hozzáértőt itt nem fogsz találni, meg kell nézetned kőművessel, vagy más szakértővel. Ha repedeznek a falak a ház sarkainál, annyit jelent, hogy süllyed az alap - szerintem -. De meg kell nézetni, enélkül én nem is mernék házat venni.
3/6 anonim válasza:
Ha reped, akkor ott az alappal komoly gondok vannak, meg fog süllyedni valamelyik sarka és megbillen.
Javítható, de az nagyon sokba kerülne (alap körbeásása, híg beton alányomatása. Szerintem felejtsd el. Én is néztem éppen három éve egy ilyet, de az az utcai ablakok két oldalán repedt és rossz volt a tető, olcsón adták volna, de nem vettük meg. Sokkal jobbat találtunk.
4/6 anonim válasza:
Statikus vagy építőmester ismerősöd nincs? Vele kell megnézetni, addig ne fizess semmit.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat én is úgy érzem jobb ha másikat nézünk.
2016. nov. 5. 19:17
6/6 anonim válasza:
Én biztos nem vennék olyat aminek repedeznek a falai. Azzal bármi lehet.
Ha egyébként nagyon tetszik a ház akkor statikust érdemes hívatni ő megmondja h még menthető-e.
Ismerősömnek egyébként volt egy olyan háza aminek az elején volt egy elég hosszú kb 2 méteres repedés, méghozzá azért, mert a második világháborúban a ház mellett becsapódott egy bomba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!