Pest megyei vidékre költözők! Hová költöztetek? Hogy érzitek magatokat ott? Elsősorban Csomád, Őrbottyán, Veresegyház, Erdőkertes, Mogyoród, Sződ érdekelne. Kérlek, írjátok le, mik a tapasztalataitok! Köszönöm előre is!
Köszönöm:) Azok a települések nekem is nagyon tetszenek, de Dunakeszin van a munkahelyünk, így sajnos azok már messze vannak. Emiatt néztem eddig csak a fenti településeket, hogy a bejárás ne kerüljön olyan sok pénzbe és időbe.
Igen, ott nagyon sok hirdetés van :-) Nézem folyamatosan, de igazából még az sem kristályosodott ki, hogy építkeznénk -e, vagy házat vennénk inkább. Az biztos, hogy nagy területet szeretnénk, így lehet, hogy csak a külterület jöhet szóba, ahogy elnéztem, mert a falvakban a házak elég kicsi telkeken vannak :-/
Leányfalu távolságra még elmenne, de az zavar, hogy át kell autózni Szentendrén, ami reggelente eléggé be van dugulva:(
Annál is nagyobb telket szeretnénk, minimum 3000 m2-t. Ti új építésű házat vettetek, vagy felújítandót? Ebben sem vagyok biztos, hogy melyik a kisebb kockázat:(
Lehet, már nem aktuális, de szerintem meg Veresen élni pont ideális, pláne gyerekkel. Vonattal kapcsolatban nincs tapasztalatom, de szerintem az abszolut nem általános, amit az egyik hozzászóló írt. :-/
Barátságos, élhető, szociális, család- és gyerekbarát város. Folyamatosak a programok és a fejlesztések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!