Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Pest megyei vidékre költözők!...

Pest megyei vidékre költözők! Hová költöztetek? Hogy érzitek magatokat ott? Elsősorban Csomád, Őrbottyán, Veresegyház, Erdőkertes, Mogyoród, Sződ érdekelne. Kérlek, írjátok le, mik a tapasztalataitok! Köszönöm előre is!

Figyelt kérdés
Nagy segítség lenne, mivel 2 gyerekkel költöznénk, a házunkat már áruljuk, de nem akarok rossz döntést hozni, mert a gyerekeket nem akarom ide-oda rángatni. Szeretnék nekik természetközeli környezetet egy barátságos, komfortos kis településen.
2014. febr. 20. 13:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
43%
Nekem se volt könnyű, amikor kisebb házat kerestem tavaly. Üröm, Pilisborosjenő, Békásmegyer-Ófalu? Drága és rossz házak voltak, jó és 20 M-ig megvehető nem. Illetve lett volna, de: belül felújított, tető beszakad, nincs konyha, pici a telek és "osztatlan közös, ikerház, sorház" (ezek mind közös lovak) volt bőven. Távolabb már sikerült, de a neten találtam meg végül. Vácrátót jó hely, ott talán érdemes körülnézni. A Szentendrei-szigeten, Horányban is rengeteg ház eladó, ezek többnyire téliesített hétvégi házak, de nemcsak az van. Majdnem megvettem egy nagyobb tetőteres, félkész házat, jó telekkel, elhanyagolt állapotban, bank adta át az ingatlanos cégnek, mert a tulajdonosa nem fizetett. Ha van kocsi, nem rossz hely, a túlsó parton van nagy Tesco, a komp állandóan jár. Jó hely még Surány is, homokdombokra épült, egyre többen laknak ott is, buszt is sürítették, sőt iskolai járat is van. Ha lenne kocsim,azt választottam volna, de mert nincs, Szentendrén vettem kisebb házat.
2014. márc. 21. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!