Hol vannak a vevők? Hol az a nagy ingatlanpiaci fellendülés?
El szeretnék adni egy lakást. Az ingatlan.com szerint a környék átlagárán hirdetem. A lakás jó állapotú, igazából nincs vele semmi gond.
Valahogy mégsem izzanak a telefonvonalak. Miért?
Hirdetés nélkül nem igazán megmondható mi a probléma. Lehet gond a fotókkal (homályos, nem megfelelő szög, lényegtelen részek), Lehet gond a környékkel.
Voltam én olyan jó állapotúnak hirdetett lakásban, amit konkrétan szét kellett volna verni, hogy jó legyen.
Budafokon van, rózsakerten. 50m2
Jó környék, parkos, nyugis. Első emelet, szóval még az sincs, h a negyedikre kell lépcsőzni és azért nem keresik...
Hol? Sehol!
A CSOK miatt szinte mindenki nyerészkedni akar, felverték az árakat, a vevők bosszankodnak és kivárnak még hátha lentebb megy. Én Budaörsön nézegettem egy házat, 1 hét alatt 1 milliót ment fel az ár miután közölte a kormány hogy a CSOK-ot kiterjeszti.
Engem rengetegen hívtak 15 nap alatt adtam a lakást. Bp. Garzon. Sok hül...e is hívott meg nézelődő így már azon voltam hogy feladom árulja egy ingatlanos mert azok is rohamoztak. Aztan a 10 napon megnézte egy pasas. Nem sok reményt fűztem hozzá mert dícsérte hogy milyen szép jó és mondta még megnéz mást is. Másnap telefonált hogy jönne a gyereke is nézni. Ajánlatot tettek, alkudoztunk, és adásvétli született.sorba kellett lemondanom a többi érdeklődőt.
Szerintem lehet drágán árulod.mert nálunk iszonyat forgalom volt a 10 napom szabadideje a mutogatással ment el, jttek reggel du este későn is hétvégén brrr
# 6
Mint írtam a környék átlagárán árulom. Van drágább is, olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!