Olyan hirdetö újságokat keresek amik Ház, ingatlan hírdetesek. Melyek azok amiben Budapesti hírdetesek is vannak?
Figyelt kérdés
2016. szept. 13. 09:16
2/7 anonim válasza:
Ingatlant szeretne vásárolni Budapesten?
3/7 anonim válasza:
Nem, szerintem autót szeretne Debrecenben, azért kérdezi...
4/7 anonim válasza:
Nem tudom hogy a mai világban ki az aki még ujságokat böngészve keres házat, de gyakori kérdéseken (internet) megkérdezi hogy milyen újság?? Az olyan mintha kőtáblán kapnád a bizonyítványod! ..de mivel lehet rá magyarázat, ezért kérdeztem így!
Köszönöm, hogy a szellemifogyatékos kategóriából is írtál ide, mert abba az oldalma nem tudtam belegondolni...
5/7 anonim válasza:
Kettőnk közül szerintem nem éppen én vagyok a szellemi fogyatékos, csak olvasd vissza, miket írtál és mennyire érthetően. Egy kis irónián pedig nem kellene így felkapnod a vizet.
6/7 A kérdező kommentje:
Megvan as oka, azt mondtak nekem, hogy újságban fogom megtalalni amit keresek és 75% ,hogy nem neten.
2016. szept. 14. 15:01
7/7 anonim válasza:
Én is ilyen újságot keresnék.
Neten is keresek lakást, de egyszerűen nincs normális.
Az egyik válaszolónak üzenném. Igen, még a mai napig is gyakori, hogy újságban és/vagy neten is hirdeti az ember az ingatlanát.
Igaz az én válaszom sem túl hasznos, de az ilyen semmitmondó válaszokat sosem értette. Nem tudsz érdemben a témához hozzászólni, de azért válaszolsz...Csodálatos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!