Ingatlanosok figyelem! Hogyan értékesit házat egy ingatlan iroda? Milyen trüköket használ? Hogyan értékesit? Mely internetes oldalakat használják hirdetések elhelyezésére?
Szia!
Az ingatlaniroda a legtöbb internetes ingyenes hirdetési felületre naponta felrakja a hirdetést fényképekkel, alaprajzzal együtt. A fénykép, alaprajz nagyon fontos, a legtöbb honlapon ki lehet kapcsolni azokat a találatokat, ahol nincs kép.
A kisebbek még valamennyi irodájukban kirakják, a nagyobbak pedig saját ingyenes újságjukban is hirdetik, amit jó alaposan szétterítenek pl. nálunk 300 m-es környezetben három kihelyezett állványról lehet elvinni ugyanazt az újságot.
Hát nem akarlak elkeseríteni, de én is majd egy évig hirdettem a lakásom, szinte nulla eredménnyel. Többek között az expressen is, de még a ingatlanbazár-on is. Esetleg még ott próbáld meg.
Végül elmentem egy ingatlanközvetítőhöz, és ők adták el. Persze le kellett perkálnom a jutalékot, de legalább ők eladták. Nagyon sok olyan vevőjelölt van, aki nem nézeget hirdetéseket, hanem bemegy egy ingatlanoshoz, és megnézi a katalógusukban az eladó ingatlanokat, és a neki tetszőket nézi csak meg. Neki a legtöbb helyen az nem kerül pénzbe, ugyanis az eladó fizeti majd a jutalékot. Én is így tennék, ha vásárolni akarnék, ha belegondolok.
Szerintem keress te is egy jó ingatlanost, és tegyél rá az árra, ami nagyjából fedezi a jutalékot. Én is így tettem, hidd el, hamarabb elviszik, főleg ha tényleg jó helyen, és jó állapotban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!