Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Eladtuk a lakásunk, most van...

Eladtuk a lakásunk, most van folyamatban a vevők hiteligénylése. Falra szerelt polcokat, lámpatesteket itt kell hagynunk? Erről még nem beszéltünk velük. Szívesen elvinnénk, mert jó lenne az új lakásba is, csak nem tudom vihetjük-e?

Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Ha az ingatlant adtátok el, akkor az ingóság a tiétek.
2016. szept. 12. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Természetesen viheted. Ha nem egyeztetek meg màsban, akkor csak a beépített dolgok alkotjàk a hàz részét. Pl konyhabútor.

Mondom ezt úgy hogy nàlunk kérés nélkül hagytàk az eladók az összes làmpàt, cipősszekrényt, és még pàr aprósàgot. De nem lettem volna felhàborodva, ha full kipakolt lakàst kapok.

2016. szept. 13. 00:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Az adásvételiben van egy ilyen mondat,hogy minden falba és földbe erősített alkotórészével, tartozékával együtt........

Ugye polc falba szerelt.......... ezért nem tudom. Ha leszedem polcot a fal ott csúnya marad.

Szerintetek?

2016. szept. 14. 06:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Nincs benne a szerzodesben?

Az enyembe benne volt hogyva konyhabutor marad beepitett szekreny marad teljes furdo kiveve mosogep. Beszeld neg az uj tulajokkal.

2016. szept. 15. 16:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Részletezve nincs benne,hogy mi marad és mi nem. Személyesen annyit beszéltünk,hogy konyhabútor, tűzhely, klíma. Kisebb dolgokról nem volt szó.
2016. szept. 15. 22:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!