Bécsbe ingázás vasúton: Sopron vagy Mosonmagyaróvár?
Mindenképpen vonattal, Bécsen kívül más nem jön szóba. Tapasztalatokra lennék kíváncsi, mennyire precízen működik a GYSEV és a MÁV arrafelé (késések, ellenőrzés a határon, tömeg mennyire van, valódi menetidő stb.).
Köszönöm szépen.
1-2 vonatnál láttam csak Bruck-ot, pl. a 08:14-kor induló 9432-es járatnál. Szerintem a többségénél nem kell átszállni, de majd még utána járok.
Köszi szépen.
Sopronból 1 óra 28 perc alatt vagy a Hauptbahnhofon. Tehát ajtótól ajtóig utazol 2 órát oda. Meg 2 órát vissza is. Az 4 óra naponta, a 24 órából. Plusz 9 óra a munkaidő, jellemzően. Reggel 5-kor kelsz, 6-kor indulsz, dolgozol 8-tól 5-ig, vársz, fél 7-re otthon is vagy. Vacsorázol, fürdesz, 8 óra van, legkésőbb 10-kor fekvés, mert reggel 5-kor kelni kell.
Csinálja ezt a sz*rt, akinek két anyja van...
Igen, ezt én is észrevettem. Igazából jobb lenne autóval ingázni, de ott meg a forgalom és a határellenőrzés riaszt. No meg az agresszív autós "kollégák" :)
Nagy dilemma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!