Miért hagyják magukat bepalizni az emberek az ingatlanosok ak miért kötnek velük szerződést?
Jezoos melyk irodanal vagy? Na már most en a Duna Houseval és az Otthon Centrummal voltam kapcsolatban. A Duna Houseosok közl kivétel nélkl mindenki erőszakos undorító ember volt. Még 1000 fttal is át akartak verni mikor ingyen be tudnak tekinteni a tul. Lapba.
Én többet soha nem hagynám magam. Egy rokon által sikerült belátnom abba miért csináljak ezt az erőszakosságot.
Addig fontos nekik minden amíg be nem viszik az adatbázisba.onnantól ha eladásra kerülne a fél jutalék már az övé és nem csinál többet semmit. Várja a sültgalambot hogy majd valamelyik eladja a többszáz kollegaja közül. Mondanom sem kell egy embert sem hoztak.
Az Otthon Centrumnal aki felvette az hozott embereket de olyanokat akik eleve kisebb és olcsóbb lakást kerestek.
Alig tudtam megszabadulni tőlük.
Ráadásul állandóan hívogattam még úgy is hogy le volt védve a telefonszámom a rendszerben. Tehát még azt sem tartottak be a Duna Houseosok hogy leellenőrizzék a rendszerbe tartozok e valahova a telefonszám. Végül sajat magam adtam el, ennek már 4 éve.
Most újra árulok egy ingatlant és állandóan zaklatnak hiába írom oda hogy ne keressenek. Többet tuti nem hagyom magam bepalizni és nem értem hogy sokan miért hagyják . Vagy lehet mindenki a saját kárán tanul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!