Hogy tudnám eladni a lakásom? Hogy hol hirdessek? Az ingatlanosok jobban eltudják adni?
Ez nagyban függ a környéktől, lakás építési anyagától, elhejezkedéstől, emelettő, állapotától,....stb és hogy mi a kereslet.
Az ingatlanos előnye, hogy talán több vevő megy oda keresni, de ez is válogatja magát, mert eleve a közvetítési díj miatt kevesebbet kapsz, vagy drága lesz a lakás.
Írjál le minden előnyös dolgot, buszmegállót, iskola, óvoda közelségét, környéket, lakóközösséget....ez is sokat számít.
Készíts előnyös képeket. Rakj rendet, szedd le a porcicákat, dugd el a túl személyes tárgyakat.
Szerintem az alaprajz is fontos. Sokan le sem írják a helyiségek elrendezését vagy zavarosan teszik azt. Egy szimpla alaprajz sokat mond.
Kiraktam a ház erkélyére ott bárki láthatja de nem hívtak.
Buda, váralja 40nm 23 ért gondoltam.
Kedves Felhasználó!
A lényegi kérdések inkább ezek lennének:
- Mennyi idő alatt szeretné eladni, fontos-e hogy elkeljen pl 6 hónap alatt, vagy lehet akár 1-2 év is?
- Ha árult, adott már el ingatlant, van ideje hírdetni, az érdeklődőknek megmutatni? stb...
mert ettól függően tudok Önnek jó választ írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!