Mennyi idő alatt adatok el a lakasotok?
Kispesten, 14-ért. Üres, azonnal költözhető volt a lakás, és eladás előtt amit tudtam rendberaktam, lefestettem a gázcsöveket, megcsiszoltam/kentem az ablak/ajtókereteket ahol kellett, beállítottam az ajtókat stb. volt összesen vagy 2 nap laza munka.
Szerintem ezek a dolgok igenis sokat számítanak, ettől fog a vevő (különösen a feleség/barátnő) "beleszeretni" a lakásba. Tudom, hogy sokan mondják nem érdemes, majd az új tulaj, de szerintem kell az, hogy ne az utánam az özönvíz hangulatot árasszon egy eladó lakás.
Ki is festettem volna (üres lakás, nem nagy meló), de az ingatlanos lebeszélt azzal a szöveggel, hogy majd azt fogják hinni, beázás nyomokat akartam eltüntetni.
Nehéz lenne olyan egyszerűen válaszolni, mint ahogy Ön várja!
Függ a lakás paramétereitől, állapotától, a környék ahol található, és legfőképpen attól a személytől aki az érdeklődőknek bemutatja! ha a további részlet érdekli írjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!