Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyi idő alatt adatok el a...

Mennyi idő alatt adatok el a lakasotok?

Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 10:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Tavaly augusztus 20,án hirdettem meg,és október 24.én foglalóztak.
2016. aug. 22. 12:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Tavaly májusban lett meghirdetve, októberben ketten is meg akarták venni, aki többet ígért, azé lett.
2016. aug. 22. 13:04
 3/10 anonim ***** válasza:
3 hét alatt, most augusztusban. A 3-ik érdeklődő el is vitte, budapesti másfél szobás, ezek most állítólag mind ilyen gyorsan elmennek.
2016. aug. 22. 22:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Na utolso nekem is ilyen van még sem viszik 1 éve árulom. Hol hogy adtad él és mennyiért?
2016. aug. 22. 22:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kispesten, 14-ért. Üres, azonnal költözhető volt a lakás, és eladás előtt amit tudtam rendberaktam, lefestettem a gázcsöveket, megcsiszoltam/kentem az ablak/ajtókereteket ahol kellett, beállítottam az ajtókat stb. volt összesen vagy 2 nap laza munka.

Szerintem ezek a dolgok igenis sokat számítanak, ettől fog a vevő (különösen a feleség/barátnő) "beleszeretni" a lakásba. Tudom, hogy sokan mondják nem érdemes, majd az új tulaj, de szerintem kell az, hogy ne az utánam az özönvíz hangulatot árasszon egy eladó lakás.

Ki is festettem volna (üres lakás, nem nagy meló), de az ingatlanos lebeszélt azzal a szöveggel, hogy majd azt fogják hinni, beázás nyomokat akartam eltüntetni.

2016. aug. 24. 21:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Gratualok Neked hogy sikerült. En is a festésen gondolkodom egyébként. Nem értem miért nem jelentkeznek
2016. aug. 24. 21:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Nyócker? Sok a nem napon barnult? Rossz a környék? Akkor azért.
2016. aug. 25. 12:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Inkább draga környék.c.k nincsenek
2016. aug. 25. 12:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy túl drágán árulod?
2016. aug. 26. 13:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Nehéz lenne olyan egyszerűen válaszolni, mint ahogy Ön várja!

Függ a lakás paramétereitől, állapotától, a környék ahol található, és legfőképpen attól a személytől aki az érdeklődőknek bemutatja! ha a további részlet érdekli írjon!

2016. szept. 13. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!