Ingalanosok által tényebb hamarabb el lehet adni a lakást?
De most őszintén nem oltári nagy taplóság cipőben felmenni a galáriára? És szimplán a lakásba sem megyek be cipőbe a szobába nem hogy a galériára amit sokkal nehezebb tisztitani,
Azóta már fogadtam ingatlanost de még nem hozott senkit csak eljött fotózni. Na ő hozott ilyen lábzsákot tudta az illemet. De érdeklődőt még nem pedig azzal hívottfel hogy van több ilyen keresője.most hirdtelen már nincsenek.
A túristákat hogy szűrjük ki? Úgy csinál mintha marhára érdekelné és venni akar.. Eddig csak a hétvégét tudom használni szűrrőnek hétvégén nem fogom mutatni senkinek az biztos.
Az ingatlanos nem csak megmutatja a jelentkezőknek a lakást, hanem más lakáskeresőknek is elküldi a hirdetést, mert nekik van egy rendszerük ahol látják ki milyen lakást keres. Egyszer anyuék is árulták a házunkat és az érdeklődők, akiket egy ingatlanos hozott padlószőnyegre sáros cipővel tiportak végig eléggé ki voltam idegileg, mégcsak meg sem kérdezték, hogy szabad-e vagy valami. Aztán kiderült, hogy csak 2 házzal arrébbi szomszédok akik felmérték mennyiért milyen házat árulunk, hogy ahhoz mérjék a sajátjukat. Ráadásul az ingatlanos irreálisan alacsonyan akarta eladni, és még csak meg sem kérdezett minket, csak úgy jött, hogy egy vevőt talált aki megvenni x összegért, és még abból is le akart alkudni.. A sors furcsasága, hogy most év elején egy ingatlanos által bemutatott lakást vettünk meg.
Tarts készenlétben lábzacskót, vagy kérd meg az ingatlanost, hogy adjon a vevőknek. Amúgy aki nagyon dícséri a lakást az eleve komolytalan általában. A komolyabb vevők általában csendben végignézik a lakást és fontos kérdéseket tesznek fel, mint pl.: van-e tartozása a háznak, mikor volt felújítás, ki a tulaj stb. Aki csak az árat kérdezi az általában csak nézelődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!