Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Rossz választás a présház?

Rossz választás a présház?

Figyelt kérdés
Albérletbe semmiképpen nem szeretnék menni, nem érezném ott jól magam, viszont 5 millióért láttam szép présházat. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az a ház szőlőhegyen van, s mondták nekem, hogy ott a szél is nagyobb jóval, hamar kihűl a ház, még ha szigetelem is, meg a kisebb ház gyorsabban reagál a kinti hőmérsékletre. Szerintetek?
2016. aug. 15. 22:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Valaha présház volt amiben lakok. Talán 30 éve lett hivatalosan lakóház.

Ezekről tudni kell, hogy nedvesek. Az a szint, ahol a pincelejáró is van állandóan nedvesedig a pince, meg a szigeteletlen alap miatt.

5M-ért már azért normál-szép házat is lehet venni, én tizedéért jutottam hozzá ehhez (na nem is Bp környékén van igaz).

Mostani fejjel inkább építenék valami kicsi, de modern szigetelésű házikót, mert sokmindenben jobb lenne. Bár engem nem zavar túlzottan a hész...

2017. ápr. 1. 14:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk 5 millióért még egy mucsaröcsögi házat se találnék, ami vállalható, vagy nagyon keveset.
2017. ápr. 1. 16:59
 13/13 A kérdező kommentje:
Mármint "normál" belterületi házat.
2017. ápr. 1. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!