Budapest II. és XII. kerületében minden ingatlan drága vagy túlárazott?
Jelen esetben egy Budaligeti ingatlanról van szó. Tegnap arra jártam a Gyöngyvér urcában és picit furcsa nekem ott (is) a ház felhozatal..egszer egy full mediterrán lapos tetős " tengerparti" villa ( ez másik utca) utána egy francia stílusu vagy fehérház másolat aztán egy " átlag" villa, majd mellette egy 2 ablakos régi falusi családi ház, ami mondjuk vidéken mindenhol megtalálható és ott nem ér többet mondjuk 15-20 milliónál..
Most Budaligeten ezt mennyiér adhatnák el? Meg úgy nagyjából milxen árakba vannak a kisebb de mediterrán házak vagy újépitésű ? Rózsadombon meg környékénmiérnem tudtak úgy kiépülni a házak olyan kertes ,nyugodt,csendes formában? Mintha falu lenne.. Rózsadombon meg tök sűritve van minden hiába a nagy udvar ha nagy az ember nyakán a szomszéd, némelyik utcában nagy forgalom is van..
A régiházakból itélve mondjuk az 1970-80-as években ott is minden olyan volt eleinte minthafalu egy falu lett volna aztan igy alakult ki a mai forma?
Valamint a III. kerületben milyen árak vannak? Pl Erdőalja úton vagy környék. Vagy szintén a hegyen ahol az új 10-es út épültbaz előtt/ melett ( Hármashatárhegy mellett vagy nem tudom, Obuda elején joval)
Mindig attól függ hol van valami, egy viskó is drága lesz említett helyeken mert a telek ára drága ott. Példa van nekünk egy csodaszép családi házunk minden luxussal egy nyugat magyarorszagi kis faluban nem kellett senkinek 20 millióért 15 ért 10 ért sem... Pedig 35 milliót rakzunk bele anno építőanyag berendezesek medence stb. Végül 9 ért megvette valaki 2 év után.
A másik Bimbó utcai nagymamától örökölt lepukkant lebontani való kis lepusztult házra csak kiraktuk a táblát hogy eladó meg sem hirdettük sehol és az 1. Érdeklődő meg a 2. Egymásra licitáltak egy hétvége alatt elkelt 95 millióért.
Abban az esetben ha mondjuk egy adott területen szeretnék házat épiteni,akkor lehet,hogy érdekelne a " lovarda" aztán az ólat lebontani utána mehet a ház épités..
De ugygondolom,hogy itt a környéken egy modern ingatlant nagy üvegfelületekel meglehetne épiteni mondjuk 20-30M-ért és lehet hogy nem lesz benne rózsafa parketta,de hasonló lenne mint egy budai villa legalább is kívülről vagy akár ott is lehetne egy olcsóbb ingatlant épiteni,viszont a telek ára ott van még mindig húzósan mondjuk 120 millio..bar a kis ház nem olyan környékre való..
Adyligetben a legolcsóbb,amit találtam az ez 50 millióért, de nem eppen hazahivogató épület.. Mashol ezért már csak bekell költözni és kész, olyan házat adnak 50 ért.
Ezt hogy érted?
"Ha úgymond bp-re költöznék,mindenképp nyugodt helyre, de inkább a hegy felé ( Hármashatárhegy) és nem a belvárosfelé ( úgymnd Szentendre fele) lehet,hogy arra felé is van nyugodt környék".
A budapesti Belváros nincs Szentendre felé, legalább 25 km a kettő közötti távolság. Ha neked paloták kellenek, olyanok vannak Ürömön is, de a Hármashatárhegy oldala is ilyen, pl. a Máramaros vagy az Erdőalja út. Puccos csicsapaloták, 90-100 millóét (nekem ingyen se kéne). Borzalmasan izléstelenek is vannak, csicsaizlés szerint. Palota és jó izlés, az két dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!