Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Felétek milyen áron vannak a...

Felétek milyen áron vannak a telkek? Mindenhol így elszabadultak az árak?

Figyelt kérdés

1000 nm-es telek, 130 nm-es bontandó vályogházzal (+1,2-1,5 milla), lealkudva 6 millió.

1200 nm-es üres telek alku nélkül 10 millió.

620 nm-es 80 nm-es bontandó vályogházzal alku nélkül 6,5 millió.

új osztású üres építési telkek 7500 Ft/nm áron.

Mikor szálltak el így az árak?

Közben meg 80-as években épült házak, 750-800 nm-es telkeken 10-12 milliók.

2016. jún. 30. 08:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt Pécsen 4-től vannak , a határ meg a csillagos ég... az előbb néztem, van 56-ért is. Attól függ, a város melyik részén.
2016. jún. 30. 15:02
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Köszönjétek meg a fidesznek (viktornak) ez is egy a "nagy" fideszes találmányok közzűl, nesze semmi fogdmeg jól.
2016. jún. 30. 16:31
 13/16 anonim ***** válasza:

"Hú, ahol ilyen 75 ezer/nm-es árak vannak, akkor ott 70 milla egy ház? :D"

??

A telek és az építkezés ára semmiféle összefüggégésben nem áll egymással.

A telek ára a föld milyenségétől, a település helyzetétől (kiépítettség, lakosság, tömegközelekedés, iskola-óvoda, bank, posta, munkalehetőség, bevásárlás stb.), város közelségétől, stb. függ.

Az építkezés ára a választott alapanyagok és a választott kivitelező, munkaerő függvénye.

A házvásárlás nyilván drágább az olyan településeken, ahol a telkek is drágábbak, mivel az árban a telek ára is benne foglaltatik.

2016. jún. 30. 16:35
 14/16 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, hogy ha valaki házat akar venni, nem építkezni, akkor csak +70-ért kap ott? :)

Egyébként most néztem, hogy még Szegeden is vannak ezeknél jóval olcsóbb telkek, jó környéken. Szóval itt el (is) vannak tévedve az emberek.

2016. júl. 1. 07:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Nincs senki eltévedve, egy telek annyit ér, amennyiért megveszik. Hülye lesz az ember feleannyiért adni, ha ennyiért is elkel.
2016. júl. 1. 10:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Beírod az ingatlan.com-on hogy eladó ház zugló és máris meglátod milyen házárak vannak. Egyrészt nagyon kevés a telek, nem lehet építkezni, másrészt nem mindenki akar egy 50 éves házban lakni. Ami élhető az simán 100M fölött van.

Most beírtam szűkítésnek hogy min.1000 m2-es telek, itt már ritka a 100M alatti ház, de van másfélmilliárdért is.

2016. júl. 1. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!