Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Szerintetek is...

Anyukák! Szerintetek is pofátlanul elszabadultak az árak a Dm-ben?

Figyelt kérdés
Amíg a kislányom pelenkás volt mindig ott vettem kuponokkal a Pamperst meg minden mást. Ma bementem körbenézni és megdöbbenve láttam a mosópor, öblítő meg minden más már szinte megvehetetlen ott. Még ha pelenkás volna a lányom se venném ott mert amennyit spórolni tudnék a pelenkán azt elvinné minden más. Úgy meg persze nem gyűlnének a pontok. Ti, hogy vagytok ezzel?

2013. dec. 19. 14:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Erre igazából nem tusok mit mondani. Amiket n szoktam ott venni, azoknak ugyanaz az áruk. A dm-es pelenka, nekünk tusfürdő, sampon. Nem vettem észre változást. Mosószert, és egyéb ilyen dolgokat sosem veszek ott, mert mindig drága.
2013. dec. 19. 14:40
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
A Pampers pelenka mindenhol drága, nemrég az Auchanban láttam, a nagy dobozos Pamperst kb. 8-9 ezer forintért Pedig anno a fiamnak 3-4 éve vettem ilyen dobozos Pamperst, de még 5-6 ezerért. Az árak emelkedtek, a bérek nem!
2013. dec. 19. 14:42
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Mi is ott vásárolunk már kezdetektől a gyereknek, (2 éves), de mást nem szoktunk, csak saját márkás pelust venni ott, meg tápszert, ilyesmiket, már annyit nem hagyunk ott, mint régebben, így nagy nehezen gyűlik össze a 25%-os kedvezmény is. Amit én észrevettem, hogy régebben mindig tök jó kuponokat küldtek postán, még az újság előtt, mivel most azt küldik, de csak hülyeségeket adnak kuponnal.
2013. dec. 19. 14:43
 4/16 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nem tűnt fel. Biztos van ami drága, de a saját márkás cuccaik tök jók szerintem, és nem drágák.

A néhány hete meg Pampers pelust vettem nagyon jó áron, meg a mosogatógép tablettájuk is jó és elég olcsó (a többihez képest legalábbis).

Szóval szerintem attól függ, mit veszel, de ez így van bármelyik másik üzletben is. Van ami olcsóbb, van ami drágább.

Az öblítők sem voltak vészes áron, azt pont tegnap néztem, meg vettem is.

2013. dec. 19. 14:44
 5/16 anonim ***** válasza:
56%

Kb. 3 éves szabadultak el, azóta nem járunk oda.

Kivéve gabonatejért, az még mindig ott a legolcsóbb.

2013. dec. 19. 14:51
 6/16 A kérdező kommentje:
1-1 dolog még megéri tényleg pl mosogatótabletta, de azért abból nehezen jönne össze 150 pont a végösszegihez. De a jokerhez is kell 50 pont.
2013. dec. 19. 15:31
 7/16 A kérdező kommentje:
Ha pelenkásom volna, és jó áron szeretnék pelenkát venni, akkor 15000 Ft-ot kéne otthagyni a joker kuponért, mert az 50 pont, és 45000 Ft-ot a 15% végösszegihez. Ez régen nem így volt! Eleve 200 Ft utàn járt a pont, meg minden olcsóbb volt jóval.
2013. dec. 19. 15:36
 8/16 anonim ***** válasza:
Már régen 300 ft után jár a pont. Mi majdnem mindig oda járunk, az van elérhető sétatávolságon. Amit tudok kuponnal veszek meg, pl a tápszer, amit a lányom iszik, olcsóbb is lett (egy hajszállal). Minden drága, nem csak a dm.
2013. dec. 19. 16:09
 9/16 anonim ***** válasza:
Én mindig akkor vásárolok amikor dupla pontot adnak, vagy amikor 4000 felett plusz 100 pont jár és akkor 4000 forintonként fizetek. A 15 százalék végösszegit a veterán veszem 250-300 ft-ért darabját.
2013. dec. 19. 16:25
 10/16 anonim ***** válasza:
Havi egyszer vásárolok ott 10-15ezer Ft-os értékben és mindig spórolok legalább 4-5ezer Ft-ot,volt,hogy 10ezret is spóroltam 30ezer lett volna de csak 20at fizettem.
2013. dec. 19. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!