Anyukák! Szerintetek is pofátlanul elszabadultak az árak
a Dm-ben?
Figyelt kérdés
Amíg a kislányom pelenkás volt mindig ott vettem kuponokkal a Pamperst meg minden mást. Ma bementem körbenézni és megdöbbenve láttam a mosópor, öblítő meg minden más már szinte megvehetetlen ott. Még ha pelenkás volna a lányom se venném ott mert amennyit spórolni tudnék a pelenkán azt elvinné minden más. Úgy meg persze nem gyűlnének a pontok. Ti, hogy vagytok ezzel?
Én is úgy csinálom,h havonta 1x listával bevásárolok mindent,ami kell. Pelenka,tápszer,dezodor,sampon,zsepi,wc papír stb... JOKER kupont használok a pelusra. Végösszegit még soha nem váltottam ki. A vaterán veszem 150 ft-ért. Így a saját márkás pelu darabja 32 ft körül van. Mosószert,tisztítószert eszemben sem jut ott venni. Max öblítőt,ha van rá kuponom. Figyelem a pont akciókat és megpróbálom úgy időzíteni a vásárlást. Általában 15 körül fizetek a levonások után és kb 6.000-et szoktam spórolni. Minden évbe csinàltatok fotókönyvet és az egyéb fotótermékeket is ott szoktam készítettni. Kuponnal az is olcsóbb illetve gyűlnek a pontok is. Nem tudok jobbat,ahol ezt olcsóbban meg tudnám oldani.
2013. dec. 20. 09:31
12/16 anonim válasza:
Lehet hogy ez jómódszer, bár az a hátránya, hogy nem tudod akármikor megvenni amit kell, hanem az akciókat kell lesni és x napon bemenni, továbbá amikor ugyanaz a Fa dezodor a dm-ben 849 Ft a CBA-ban meg 499, és ugyanígy minden terméket meg tudok venni máshol olcsóbban, akkor nekem nem éri meg.
Azt nem tudom, hogy hányas méretű pelus a 32 Ft, én az 5-ös méretűt veszem pelenkadiszkontban 38,5 Ft-ért darabját, és nekem ez így ok. Nem kell kuponokkal szenvedni meg miegyéb.
Arról nem beszélve hogy Vaterán kuponokat vásárolgatni is idő-energia...
2013. dec. 20. 09:35
13/16 anonim válasza:
A Dm-ben egy dolog tetszik viszont, hogy egyes termékekhez adnak valamilyen plusz terméket, pl a múltkor vettem egy hajfestéket, kb 1000-ért és volt mellé egy Gliss Kur sampon, ami tök jó volt, vagy Nivea testápolóhoz egy kézkrém, most alapozóhoz kapsz egy spirált, ami nem rossz, ha van egy 25%-osod mondjuk, és még kapsz egy másik dolgot hozzá. Ez elég jó mondjuk. Most jött egy értelmes kupon postán, ez a 25%-os, legalább nem a kártyáról megy le. Néha ki lehet fogni értelmes akciókat.
2013. dec. 20. 09:51
14/16 anonim válasza:
Kb 5-6 éve mindig dm-ben vásároltunk kolleganőimmel, amikor még matricákat kellett füzetbe gyűjteni. Akkor még sztem megérte. Ma már csak nagyon elvétve megyek be. 3 éve a bababónusz is tök jó volt, most valahogy annak se sok hasznát vesszük. Pelenkát olcsóbban veszek ált. Müllerben, egyéb babacuccok meg sokszor Tesco-ban pl. lényegesen olcsóbbak. Tisztìtószereket OneEuroMarket-ben veszem, mert minden faxni nélkül sok ezerrel olcsóbban jön ki. Dm nálam nagyon kiesett, pedig anno a kedvenc üzletem volt.
2013. dec. 20. 12:38
15/16 anonim válasza:
Ki lehet számolni, hogy mikor vannak az extra pontok, nem beszélve az "ingyen" végösszegiről. Utóbbi minden hónap első csütörtök-péntekjén letölthető a face-ről, (érdemes lájkolni a dm oldalát, figyelni a posztokat) és kinyomtatható. Én mindig akkor vásárolok végösszegivel, igaz, csak 10 %, de még így is megéri.
Pl. most van az extra száz pont. Jövő csütörtökig tart, aztán jövő hónapban nem lesz semmi, illetve az új kuponfüzetek, majd márciusban lesz a dupla pont, vagyis kéthavonta van extra pont. Majd májusban lesz ismét extra 100 pont.
2014. jan. 18. 18:13
16/16 anonim válasza:
Nemrég összenéztem, hogy a megszokott termékekből a dm-tesco vonalon melyik az olcsóbb. Hát, nincs nagy különbség, ha az alapárakat nézzük. Hol az egyik olcsóbb 50-150 Ft-tal, hol a másik. Van 1-2 tétel, ahol nagyobb volt a különbség, de ott a dm volt olcsóbb (folyékony Somat mosogatószer pl.). Szóval egyik se olcsó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!