8. kerület,2. János Pál pápa tér, Rákóczi tér környéke milyen?
"Jaj, akkora egy kamugép vagy..."
mondod te aki ilyeneket ír:
"Kalashnyikov és golyóálló mellény nélkül be ne menj, hacsak nem akarsz meghalni."
"...lefogadom lány ismerősöd sincs.."
Lányismerőse annak nincs aki kalasnyikovval és golyóállóban közlekedik az utcán
"...te meg még életedbe nem is jártál a 8. Kerületben..."
Biztos, hogy te nem jártál arra, mert akkor a neten találtam volna hírt arról, hogy valaki kalasnyikovval és golyóállóban járt arra.
"Szerintem a legegyszerűbb lesz, hogy ha saját magam elmegyek megnézni valamikor a környéket"
Ezt nagyon jól teszed, mert a saját benyomás a legfontosabb.
Kérdező: az első hozzászólásomban pont ezt írtam: "Szerintem nézd meg Te magad, kül. időpontokban. "
Corvin-negyedben nem vennék mert túlárazott és negyedet körülvevő rész szerintem rosszabb (de legalábbis semmivel sem jobb) mint János Pál Pápa környéke (amit felújítottak) és éppen most újítják a Népszínház utca János Pál Pápa tér és Teleki tér közötti részt. Ha most vennék inkább vennék a János Pál Pápa tér környékén mint a Corvinban vagy Palotanegyedben (ami valóban jobb, de árban sokkal drágább). Szerintem az elkövetkező években a Palotanegyed és Corvin nem sokat fog emelkedni, már most is nagyon magas, viszont a János Pál Pápa tér környékén van még bőven emelkedési potenciál (a nagyon cserélődő lakosság miatt is és a sok felújítás miatt). Én több mint a duplájáért adtam el az ottani lakásomat.
Orczy és környékét hanyagolnám, az is majd egyszer jó lesz, de szerintem az nagyon távoli még, ráadásul távolabb van a belvárosi résztől is.
Nehogy bemenj! Ha bemész egy néger utcai banda összefog verni, egyesével megerőszakolnak, aztán egy szerb tolvaj beléd állítja a bökőt, kirabol, elveszi az összes pénzedet, iratodat, aztán hirtelen ki fog törni ott és akkor egy leszámolás az orosz és az ukrán maffia között, és Szergej beléd ereszt egy Kalasnyikov tárat!
Ne menj be, ha kedves az életed!
11-19-es fogjad már be csicskagyerek a környék nem is olyan gáze az tény,hogy sok a roma,de van annál rosszab is (csecsen,albán,román,magyar) bár én a parlamentkörnyékén inkább lakatolnám le a biciklimet mint a kálvária téren(ismerös vagyok nem vinnék el).
És mielött a magyarba belekötne valaki,az emberi kegyetlenséget és elvetemültséget nem feltétlenül karba és származásba kel mérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!