Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapest VII. kerület Rákóczi út?

Budapest VII. kerület Rákóczi út?

Figyelt kérdés
Jövőre szeretnék Bp-re költözni, és elkezdtünk lakásokat nézegetni. Nem igazán ismerem, hogy melyik környék milyen, így tudnátok segíteni? Esetleg ötletek, hogy merre nézelődjünk, úgy hogy a Semmelweis egyetem elérhető legyen. Köszönöm
2014. szept. 10. 09:16
 1/4 anonim ***** válasza:
google maps / street view sokat segit. A rakoczi ut irdatlanul zajos, a SOTE raadasul messze is van tole.
2014. szept. 10. 11:05
 2/4 anonim ***** válasza:
A Rákóczi út Budapest egyik ütőere, 0-24 borzalmasan forgalmas. Alatta megy a 2-es metró, rajta millió-egy buszjárat. Persze ha mondjuk az udvarra néz a lakás, elviselhető. A SOTE-nak elég sok helyen van épülete, nem tudjuk, te melyiket szeretnéd elérni.
2014. szept. 10. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Inkább a József Attila lakótelepet tudom ajánlani, metróval elérhető a SOTE, egész könnyen, esetleg a VIII. kerület körúton belüli részét.
2014. szept. 10. 23:11
 4/4 A kérdező kommentje:
SOTE gyogyszeresz erdekelne, sajnos en nem tudom annak hol az epulete es mi esik hozza kozel. Esetleg valaki tudna segiteni? Nem lenne gond, ha nem a 8. Keruletben lenne egy viszonylag kozeli hely..:) koszonom
2014. szept. 12. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!