Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen egy alagsori lakás?

Milyen egy alagsori lakás?

Figyelt kérdés

Találtam egy lakást, ami nagyon szép és közel is lenne az egyetemhez. Csak annyi van vele, hogy ALAGSORI. Sosem éltem még alagsori lakásban. Csak két ablak van. Akinek van tapasztalata az ilyen lakásokkal legyen szíves írni!:)

Megvennétek? Vagy semmiképp nem mennétek alagsoriba? (az egyetemtől 15 percre van tömegközlekedéssel, gyalog kb 30 perc.)

2016. jún. 17. 13:33
 1/4 A kérdező kommentje:

ui.: és milyen ott a térerő? Lehetne normálisan telefonálni?

a válaszokat előre köszönöm!

2016. jún. 17. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

2 ilyenben is jártam. Nem vennék ilyet.

Az emebrek lábát látod, ahogy elmennek előtte, meg én attól is tartanék, h berúgják az üveget vagy valami.

Térerő van, de lehet, hogy penész is.

2016. jún. 17. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp nem vennék ilyet, Depressziós lehet benne az ember, sosincs természetes fény, és eladhatatlan lesz később.

Ismerőseim laknak ilyenben, nincs pénzük, nem tudnak elköltözni, ezt örökölték, dehát, szóval szerintem nagyon vacak...nem lehet annyira feltupirozni, hogy normális életteret adjon. Legfeljebb aludni jó, de csak akkor ha nincs forgalom az utcán.

2016. jún. 17. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudtam, hogy még vannak ilyen lakások, a mi városunkban már tudomásom szerint nem jellemző.

Gyerekkoromban (több, mint ötven éve) a legszegényebbek laktak alagsori lakásokban, (a háború előtt a házak alagsorában a cselédség lakott), inkább szükségből. Arra emlékszem, hogy egy-egy özönvíz után sokszor térdig megteltek vízzel, mentek a tűzoltók kiszivattyúzni.

Általában sötétek, sokszor vizesek, dohosak voltak.

Ha egy mód lenne másra, én nem venném meg.

2016. jún. 17. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!