Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Megéri Aszódra költözni? Mi a...

Megéri Aszódra költözni? Mi a véleményetek a településről?

Figyelt kérdés
A Fesztivál tér, ahol újszerű házak vannak, milyen környék? Milyen hamar lehet beérni onnan Budapestre kocsival, vagy busszal?

2016. máj. 28. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi arrafelé (is) építünk házakat, nagyon gyorsan fejlődik, épül az a rész, most ráadásul megépült a körforgalom is a 30-as út kereszteződésnél, szóval ha Bagon felmész az M3-ra szerintem kocsival 20-30 perc nyugisan megvan a Szerencs utcáig, busszal kicsit több úgy háromnegyed óra, vonattal meg 1 óra a keletiig. Visszatérve az egy nagyon jó, szép környék, igaz a tehetősebbek laknak arra főként (persze mihez képest), de aki megteheti annak jó választás. Közel a természet is, de le tudsz ugrani gyorsan a "városba" ha kell valami a főút tele van mindenféle üzlettel, egy nagy bevásárlást el tudsz intézni ott, van minden sztk, tűzoltóság, mentőállomás, rendőrség, két gimnázium, vonattal, busszal és persze autóval több irányba eltudsz jutni közvetlen járattal (Hatvan, Gyöngyös, Balassagyarmat, Bp, Gödöllő stb...), sok orvosnak van magánrendelése is itt helyben.
2016. máj. 29. 12:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Polgármesteri hivatalban okmányiroda, amit ott nem tudsz elintézni azt Gödöllőn tudod (apeh, munkaügyi hivatal stb..) de az meg 10 perc kocsival, ott van tesco, meg egy csomó ilyen nagy áruház mint pl a jysk. De pestre is gyorsan fel lehet érni.
2016. máj. 29. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon jó klímája van, bár ott a dombtetőn biztosan fujkál a szél :) Meg télen néhány havasabb napon nem lehet feljutni még terepjáróval sem az iskolánál, mert meredek és csúszik, ilyenkor hátulról kell támadni a piactér felől. Egyébként tényleg jó hely, a régi fűzfa (ami már nincs), a homokbánya 5-10 perc sétával, a makkos fél óra túrával vagy negyed órás kocsiúttal elérhető, ezek ideális kutyasétáltató- ill. kirándulóhelyek.

Bolt van közelben (Coop, Penny), de az egész főút tele van mindenféle boltokkal (autós, horgász, méteráru, ékszerész, divat, műszaki, háztartási, bútor, kertészeti, kínai, stb.). Vannak jó pizzériák meg gyorskajáldák is, de étterem is van több is a környéken (Tövis, Malaccsárda, stb.). Természetes tó, fürdőhely és horgászhely is van Domonyvölgyben (meg lovarda, quadozási lehetőség), egyébként ez is kedvelt kirándulóhely (van vagy 4 vagy 5 tó is egymás után sorban). Vagy van még a Babati-tó horgászni, kempingezni, de egyébként sok horgásztó van úgy 30 km-es körzetben (Lőrinci, Szücsi, Galgahévíz, stb.) Pályán Pest kb. 30 perc kényelmesen, mondjuk a reggeli dugó már megfog a Shell kutaknál, ahol Újpest felé lehet lehajtani.

Én ott nőttem fel, szerintem jó hely, semmi baj sincs vele :)

2016. máj. 29. 14:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vennék, nagyon unalmas város volt nekem. Ha van pénzed inkább Gödöllőt ajánlom. Ott legalább helyben van minden.
2016. jún. 1. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!