Megéri Aszódra költözni? Mi a véleményetek a településről?
Nagyon jó klímája van, bár ott a dombtetőn biztosan fujkál a szél :) Meg télen néhány havasabb napon nem lehet feljutni még terepjáróval sem az iskolánál, mert meredek és csúszik, ilyenkor hátulról kell támadni a piactér felől. Egyébként tényleg jó hely, a régi fűzfa (ami már nincs), a homokbánya 5-10 perc sétával, a makkos fél óra túrával vagy negyed órás kocsiúttal elérhető, ezek ideális kutyasétáltató- ill. kirándulóhelyek.
Bolt van közelben (Coop, Penny), de az egész főút tele van mindenféle boltokkal (autós, horgász, méteráru, ékszerész, divat, műszaki, háztartási, bútor, kertészeti, kínai, stb.). Vannak jó pizzériák meg gyorskajáldák is, de étterem is van több is a környéken (Tövis, Malaccsárda, stb.). Természetes tó, fürdőhely és horgászhely is van Domonyvölgyben (meg lovarda, quadozási lehetőség), egyébként ez is kedvelt kirándulóhely (van vagy 4 vagy 5 tó is egymás után sorban). Vagy van még a Babati-tó horgászni, kempingezni, de egyébként sok horgásztó van úgy 30 km-es körzetben (Lőrinci, Szücsi, Galgahévíz, stb.) Pályán Pest kb. 30 perc kényelmesen, mondjuk a reggeli dugó már megfog a Shell kutaknál, ahol Újpest felé lehet lehajtani.
Én ott nőttem fel, szerintem jó hely, semmi baj sincs vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!