Ti melyik lakást választanátok?
Figyelt kérdés
Ugyanott, ugyanannyiért.
Első lehetőség: első emeleti, választható burkolat, kis terasz, ablakos szobák, hasznos alapterület: 68 nm.
Második lehetőség: 2. emeleti lakás, nagy terasz, hasznos alapterület kicsit kevesebb, de (tetőtér lévén) az össz alapterület 10 nm-rel nagyobb, hálószobákban csak tetőtéri ablak. Már meglévő, semleges burkolat.
2016. máj. 11. 22:26
1/13 anonim válasza:
Én személy szerint tetőtérbe nem költöznék. Más az érzet és nagyon meleg lehet nyáron.
2/13 anonim válasza:
En a masodik emeletit valasztanam, mert utalom, ha felettem kopognak, szaladgalnak, zajt csinalnak. Imadok utolso emeleten lakni, aki felett nem lakik senki. A nagy terasz is vonzo a szamomra, de persze ez egueni velemeny, lehet masnak mas tetszik, Szeretem a napfenyt, a viragos teraszt. A haloszobak tetoteri ablakai valoszinu modernek es jol hasznalhatok. Ez az egyetlen ami szamomra nem annyira szimpatikus.
3/13 anonim válasza:
A tetőtérit. Nem rajongok érte, de a hálószobában mindegy az ablak szerintem, a nagyobb terasz vonzó, valamint az is jó, ha nem laknak fölötted.
A burkolat számomra lényegtelen, nyilván ha neked fontos, akkor kicsit más a helyzet.
4/13 anonim válasza:
Második emeletit szerintem is. Ha feletted zajonganak, az nagyon rossz. Távolabb van az utca is, bármi ott van, játszódó kisördögök, hányódó részegek, azt kevésbé hallod. Tetőtéri ablakokra is van sőtétítő..
5/13 anonim válasza:
Egyikbe se. Új építésűt nem vennék. Közös képéviselő mesélte, hogy sokkal több a gond ezekkel, mint a régiekkel, mert mindent kispórolnak belőle.
6/13 anonim válasza:
Én az elsőt választanám.
Tetőtérbe biztos nem költöznék, nyáron megpusztulnék.
7/13 anonim válasza:
Tetőteret, de légkondit raknék bele. Tetszene a nagy terasz, amire mások nem látnak be, és a nemmászkálás a fejem fölött.
9/13 anonim válasza:
Tetőtérbe nem költöznénk, így az első emeleti mellett döntenénk.
10/13 anonim válasza:
Engem kicsit zavarna a tetőtériben az ablakok hiánya, meg ugye a meleg nyáron. Attól függ, hogy milyen mennyezett lenne a tetőtériben. Gondolom nem sima, ha tetőtéri ablakot írsz. Így inkább az első emeletit választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!