Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az új építésű, tégla lakásokba...

Az új építésű, tégla lakásokban is áthallatszik a szomszédból a zaj?

Figyelt kérdés
Nem laktam még lakásban, nem tudom milyet érdemes venni, hogy nem legyen túl zajos. Se tőlünk ne menjen át, se a szoszédból ne jöjjön át a zaj. Mire érdemes figyelni vásárlásnál?
2016. máj. 1. 20:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Zárószinten lakok. Legjobb! Szerintem ez a tetőtől való félelem túlzott. Itt mindig karban tartották. Nagy előnye, hogy az én fejem fölött senki sem rohangál. Azért inkább liftesbe menj. Igen, athallatszik. Ha ez szempont, panelbe soha ne menj, mert megorulsz. A miénk beton, tégla kozfalakkal, több, mint negyven éves. Elvileg Tűrhető. Tudod, hangosabb a fiatal generáció. Úgy jön fel a lépcsőn, mint egy elefánt. Kinek milyen szokása van. Amit nem ertek a lakásajtó becsapasa. Hogy tőled ne menjen át a zaj, neked kell csendesnek lenned :).

Amúgy Pesten a régi korfolyosos házak a maguk ötven centis falaval, na azok csendesek! Laktam olyanban. De azok eléggé lerobbantak, amennyire tudom, úgy vegyél olyat, hogy nem tudom ki tartja karban őket. Majd hátha valaki kijavit, v megcafol.

Amit ne vegyél, cserepteto alao klasszikus tetőteret, tetszik ugyan, de azt mondjak nyáron megsulsz, meg rossz a helykihasznalas a ferde falak miatt.

2016. máj. 10. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!