Mi lehet annak az oka hogymíg a lakasarak az egekben vannak, a csaladi hazak arai nem nőttek? Zugló és sashalom.2010 ben 6 éve ugyanannyi az ár családi hazak esetén, míg a környező lakások pl.50 nm 8 m. ról 14 m. ra emlekedtek?
A lakásokat könnyebb kiadni, akik albérleteztetéssel foglalkoznak, inkább erre mennek rá.
És a lakások árát egy kicsit könnyebb is kifizetni.
Kiegészíteném: ház körül több minden kell rendben/karban tartani, ami több idő és több pénz. Nem teheted meg, hogy 2-3 hónapig rá se nézel (kertet gondozni kell, öntözni stb), míg lakás esetén ezek nincsenek, ezért befektetés szempontjából racionálisabb lehet.
Nem tudom, hogy Zugló és Sahalom esetén, hogy alakultak a házak árai az elmúlt 6 évben.
4 éve vettem (sor)házat bp-i belvárosi kerületben, most több mint a dupláját éri, mint amennyit fektettem bele (vételár+felújítás). Ebből azt gondolnám, hogy Zuglóban is kellett-kellene, hogy felmenjenek, tekintettel arra, hogy nincs messze a belvárostól és egy jó és keresett területe BP-en/re költözőknek.
Befektetők verték fel az árakat.
Nekik a ház nem biznisz. A lakáson jóval nagyobb a hozam, ha kiadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!