XIV. Öv utca 137. környéke milyen? Közbiztonság, környék, barnák?
El ne hidd, hogy roma környék! A közelben nőttem fel, alig vannak arrafelé. Akkor már inkább a Csömöri út másik oldala, az M3-mas felé, ott van egy-két régi, gangos ház, zűrösen kinéző belső udvarokkal. De sokat jártam arrafelé, semmi extra.
Viszont maga a környék más szempontból nem tetszik nekem. Egyrészt zajos a felüljáró-vasút kombó miatt, másrészt iszonyúan sok autó parkol a házak közelében, és az utcák - mivel nem terveztek ide ekkora épületkomplexumot, amikor épültek - erősen alulmétezettek ehhez, és a burkolatuk sem megfelelő. Továbbá félő, hogy a szomszédos üres telekre még egy bazinagy lakóparkot húznak néhány éven belül (mert miért ne), és akkor valóban túlzsúfolt lesz.
akkor elfelejtem.
melyik környéken nézegessek akkor, ahol 10 M környékén tudok venni téglát és zöldövezet, kevés romával? 38 nm2-ig nézek
Tudom ajánlani a Zöldváros lakóparkot. Aránylag kevés roma van a környéken, egy évvel ezelőtt még teljesen biztonságos volt (ajánlott megnézni egyébként a bűnügyi térképeket -> pl. [link] . Mondjuk az frekventáltabb helyen van, ezért nem annyira csöndes, cserébe elég jó a közlekedése. Árban nagyjából a Hermina közelében lehet, vagy valamennyivel alatta.
Felüljáró van, de távolabb, viszont a vasút ott is bejátszik (és be is hallatszik nyaranta, ha éjjel nyitva van az ablak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!