Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nem hiteles tulajdoni lap...

Nem hiteles tulajdoni lap szemle másolat elég?

Figyelt kérdés

Hétfőn írjuk a szerződést, veszünk egy házat. Az ingatlanos kikérte a fent említett iratot. Elég az nekem vagy kellene nekem hiteles? vagy teljes? vagy valami más?

Látszik rajta, hogy széljegyezve nincs semmi, egy tulaj van és van egy jelzálog, de nincs semmi egyéb feltüntetve. Nincs rajt semmilyen más jog vagy elidegenítés vagy tilalom.

2016. ápr. 21. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra gondolsz, hogy az ügyvédnek ez kell-e, a válasz nem. Amire neki szüksége van azt a Takarnet-ről letölti, te meg kifizeted, ennyi.
2016. ápr. 21. 11:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem nem arra gondoltam, hanem arra hogy én látok e benne mindent, amire szükségem van.

Mindent, amit nekem tudnom kell.

2016. ápr. 21. 11:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak információs jelleggel kell, akkor a nem hiteles másolat elég. Ugyanaz van benne, mint a hitelesben, de csak 1000 HUF, míg a hiteles 6600HUF, ha jól emlékszem.
2016. ápr. 21. 11:50
 4/4 xswerdy ***** válasza:
100%
elvileg mindent látsz a szemlében, és a nem hitelesben. Vevőként az ingatlan múltja (ami csak a teljesben van meg) inkább csak kíváncsiságból érdekelhet.
2016. ápr. 22. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!