1/6 anonim válasza:
ha ingatlanos oldalakon is ennyire lelkes vagy akkor csak megveszik végre a házatokat :)
3/6 anonim válasza:
Én nem. Már túl kint van a várostól.
4/6 anonim válasza:
Piliscsaba és Esztergom jöhet szóba, mint suli vagy munkahely. Más ott nincs.
5/6 anonim válasza:
Onnan inkabb elköltözni akarna bárki is. Max valami 3-5 millióért eltudod adni annak aki nem akar lmenni de majd nősül a fia férjhez megy a lánya és addig is van feles pénze. Tudom n jó hír de sajnos ez van. Én is órókóltem vidéken egy házat. Kb 15 milliót érne. 3,5 ótért végül eladtam mert többért nm vitték
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mindenki azt állította, hogy nagy butaság volt ide költöznünk, de akkor nem csak ők gondolják így. Mondjuk nekem nincs semmi bajom, szeretek itt lakni, csak kíváncsi voltam.
2016. ápr. 18. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!