Ha lakást vásároltam és a jelenlegi tulaj nem tud kiköltözni a megadott határidőn belül, mi a teendő?
Köszönöm a válaszokat, átnéztük betűről betűre, hogy mi van akkor, ha nem tart be határidőt, de nem találtunk semmit vagy elkerüli valami a figyelmünket, nem vagyunk szakértők...
Hétfőn azonnal felkeresünk egy másik ügyvédet, amíg a miénk távol van.
Ez olyan akkor, mint amikor az albérlőt nem lehet kirakni a lakásból, és nem fizeti az albérleti díjat.
Jó lett volna úgy csinálni, hogy csak akkor kapja meg az vételár utolsó tételét, ha lelépett.
Köszönöm, annyi lett, hogy az ügyvédünk semmit nem intézett... Ha valakinek kell név, akkor megadom, hogy véletlenül se fussatok bele (Budapest és környéke).
Mi elmentünk egy másik ügyvédhez, aki felhívta a jelenlegi tulajt, és annyit ért el nála, hogy elköltözik május 14-én szombaton. Erre a 14 napra pedig kifizette az albérletünket az ügyvéd előtt, aki aláíratta vele, hogy amennyiben május 14-én nem történik meg a költözés, akkor napi díjat fizet nekünk. Kicsit ,,lenyugodtunk,, csak tudjátok, adásvételi szerződés 110.000, és ez az ügyvéd sem 5 forintért végezte a munkáját! Talán annyi a szerencsénk, hogy buta nagyon a nő, akitől megvettük és rá lehetett ,,ijeszteni,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!