Milyen papírt kell kérnem a földhivatalban?
Figyelt kérdés
Nem kell nekem hivatalos tulajdoni lap,csak látni szeretném,hogy ki a tulajdonos és van-e valami bejegyzés adott ingatlanon.Elég az a tulajdoni lap első részét kérnem,amit magánszemély havonta 20-at kérhet ingyen,vagy melyiket kell?2016. márc. 28. 19:54
1/9 anonim válasza:
Tulajdoni lap másolat. Ott minden megvan rajta.
2/9 anonim válasza:
Szerintem csak másolják, eredetit nem adnak ki, a másolat viszont drága dolog; mi azt hiszem, anno 7000 forintot fizettünk érte.
3/9 anonim válasza:
Úgy emlékszem januártól változott volna a térités a másolatért.Lehet hogy ez ingyenes is lett .
4/9 anonim válasza:
Interneten is lekérheted. Az első oldalon nem látod a tulajokat (az van ingyen). Teljeset kell lekérni.
5/9 anonim válasza:
1000ft-ért kértem le a teljes nem hiteles tulajdoni lapot ügyfélkapun. Ügyfélkapun ami havi 20-at lehet az csak az első része és azon csak az ingatlan adatai pl kivett lakóház,udvar és a telek mérete szerepel. A teljes tulajdoni lapon meg aztán minden rajta van,hogy kik milyen százalékba voltak tulajdonosok, jelzálogjogok stb stb a nem hiteles tulajdoni lap szemle a másik ami szintén 1000ft az csak a fennálló bejegyzéseket tartalmazza szóval ami épp aktuális.
Személyesen besétálva viszont passzolom
6/9 anonim válasza:
Nah az ügyfélkapushoz amit részleteztem :) a teljes lekérésébe a múlt és a jelen is benne van, a szemle lekérésébe meg csak a jelen
7/9 xswerdy válasza:
az ingyenes lekéréssel csak olyan adatokat látsz, hogy hány négyzetméter, külterület, vagy belterület,...
Ha a tulaj neve is érdekes, akkor a legolcsóbb 1000 Ft interneten lekérni.
8/9 A kérdező kommentje:
Voltam. Először HRSZ beazonosítás volt és utána betekintés.3 ingatlant néztem meg és nem kellett fizetnem semmit. Láttam milyen ingatlan,ki a tulajdonosa,jelenleg hol lakik és mikor született a tulajdonos.Bejegyzés is volt,hogy most minősítik át zárt kertről belterületté.
2016. ápr. 2. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!