Szeretnek venni hazat. Inztezetben nevelkedtem es kapok ket millio ft. -ot. Mik a plusz kiadasaim ha megveszem a hazat? Mit kell intezni stb?
Ketmilliobol semmifele hazat nem veszel, illetve igen, de ott nem fogsz akarni lakni. Munkahelyed gondolom nincs, marpedig a hazat fent is kell tartani, fizetni a villanyt, gazt, stb. minden honapban. A ugyvedi koltseg, a lakasvasarlasi illetek is mind-mind plusz koltsegek.
En a helyedben inkabb valami olcso alberletet keresnek, ami olyan varosban van, ahol munka is van. Ennyi penzbol legalabb 1-2 evig el lehet elni, akar ha nem is talalsz munkat, akkor is (de nem javaslom).
jaj-jaj
nézzetek szét előbb, van ház ennyiért, nem is lepukkant............
csak szét kéne nézni a hirdetős oldalakon!
"Sajnos nem tudom hány éves vagy"
Most fogják kidobni az intézetből, azaz most lesz nagykorú.
pici szoba-konyhát tuti találsz a zártkertekben, jó állapotút is.
az adásvételi néhány tízezer, olyan 40-60 között, ügyvédtől függ. nekem az illeték 80 ezer volt, ez %-ban van meghatározva, neten biztos van róla infó.
kb ennyi, mert az egyéb költségek nekem csak a hitel miatt voltak, de az nálad nincs.
Kedves kérdező!
Arra a két milliódra annyi jelentkező lesz hirtelen amikor megkapod, hogy el sem tudod képzelni... :-(
Ha elfogadod a tanácsomat, nem költöd el, hanem nyitsz egy bankszámlát, berakod oda és lekötöd.
erre pénzre úgy gondolj, mintha nem is volna.
Ha majd egyszer nagyon szükséged lesz rá jól fog jönni.
Próbálj továbbtanulni, mert akkor lesz lehetőséged koleszra, így megoldódik a lakhatásod még egy időre!
Bizony, kerdezo, hallgass a 8-asra! Haz adas-vetelnel millioegy dologban atvaghatnak teged. Kosd le par evre, ne herdald el.
25 eves korodig eszedbe ne jusson sajat ingatlan vasarlasa, hazat meg 30-ig se akarj!
Aha, és akkor hirtelen a nagyvilágban hova menjen lakni egy intézetből kikerült gyerek, aki jó eséllyel egyelőre munkanélküli?
Kösse le, persze... mondják ezt az olyanok, akiknek jön segítség otthonról..............
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!