Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kaphatnék lakáshitelt?

Kaphatnék lakáshitelt?

Figyelt kérdés
Nem voltam még sehol érdeklődni, kevés esélyt érzek... 25 leszek, dolgozok folyamatosan augusztus óta. Előtte itt-ott, de ezt hosszú távra tervezem. 110-120e Ft fizetést kapok, mellette Cafeteriat, 30e Ft-ot, amiből simán kijövök. Mármint Cafi+20e Ft kézpénzből egyedül. Adótárs is kell, ahogy olvastam, anyukám lenne az, vagy van egy háza, amit nem akar eladni (albérletbe van kiadva) esetleg lehet jelzálog. (Kicsit messzebb lakok albérletben, és itt is maradnék, 90 km-re.) 5-6 milliót szeretnék felvenni, önerő nincs, gyereket se tervezek CSOK-ért. Lehetne a megvásárolt ingatlan a fedezet? Azt vigyék, ha belebukok a hitelbe és anyu házát hagyják? Van valami kedvezmény az önkormányzattól, gyerekvállalás nélküli? Nekem megérni a hitel havi 50-et is, ennyi az albérletem is.
2016. márc. 9. 00:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
a megvásárolni kívánt ház lenne a fedezet. Miután önerőd nincs így vagy összekaparsz pár milliót vagy biza egy másik házat is be kell vonni és jelzálogot raknak arra is. Meg vannak induló költségek meg illeték és egyéb ilyen ami + pénzbe kerül.Mondjuk szerintem 2 terhelt ingatlan ellenére is kellene még valakinek a fizetése a tiéd mellé 5-6 millió esetébe
2016. márc. 9. 07:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg aztán dolgozol augusztus óta. Ez nem olyan nagy ajánló levél. Azt hogy te hosszú távra tervezel az szép. De a munkahelyek azok nem igy gondolják. Bármi miatt nem tetszel , már rúgnak ki. De ha beméssz oda ahonnan szeretnél , ott elmondják.
2016. márc. 9. 08:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele, a bank helyzetébe!

Vagy te, akinek van egy állása augusztus óta, nem túl sokat keres, nincs megtakarítása, és lakást akar venni hitelből.

Te adnál magadnak kölcsön pénzt?

A lakás mint fedezet meg nem egy jó üzlet, mert eleve többel tartozol, mint a lakás ára (kamatok miatt). így, ha a lakást el is adná a bank, még mindig mínuszban van.

Miért adna neked hitelt?

2016. márc. 9. 09:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Viszont miután terveid vannak csak így épp nem működnek és nem is fognak....akár a jövőre gondolva egy lakáskasszát nyithatsz ami jó pár év múlva egy kis segítség lesz.
2016. márc. 9. 09:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor ideje összekapnom magam és félretenni,amennyit csak tudok. De nehéz az élet...
2016. márc. 9. 13:07
 6/6 anonim ***** válasza:

"110-120e Ft fizetést kapok"

Csak halkan kérdezem, hogy nem érné meg Neked valamilyen jobb szakmát tanulni, olyan helyre menni ahol jobban fizetnek a szakmádban. Én először rosszul választottam szakmát, ezért újat tanultam, ezért később kezdtem el félrerakni mint más, mégis hamarabb értem el egy csomó mindent.

2016. márc. 9. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!