A Lujza utcáról mi a véleményetek?
Sziasztok!
Ingatlan vásárlás előtt vagyok. Ahogy nézem a nyolcadik kerületi ingatlanok még mindig a legkedvezőbb négyzetméterárban vannak, így ezt lehetőséget vetem el.
A Lujza utca mennyire para környék? Tudom, hogy régebben rossz híre volt, de nem tudom a mai helyzetképet!
(Illetve szívesen fogadok nyolcadik kerületen belül tippeket, hogy hol érdemes/nem érdemes.)
Előre is nagyon köszönöm!
"amivel ijesztegetném a Pestet nem ismerő vidékieket ... a Hős utca "
Mondom, hogy Háry János verseny folyik itt!
A Hős utca 2 kerületet érint.
A X.kerületi vége az ami nagyon gázos, néhány lakóépület van ott, igazi gettó, azzal lehet is ijesztgetni.
A másik vége a VIII. kerülethez tartózik, ami nagyon jó környék, ott nincsenek gettólakok, viszont vannak társasházak, panelek és sorházak. A legolcsóbb panel most 19,5MFt (ingatlan.com: [link]
Mivel te eleve 8keres utcákat írtál, ezért gondolom, hogy nem a 10keres részt gondoltad.
Arra kérlek, hogy mielőtt erre reagálsz - ha nem ismered a Hős utca 8keres részét - nézd meg saját szemeiddel, hogy lásd, mit neveztél gettónak.
"fele ennyit nem fizetnék ezekért a lakásokért" - nem arról írtam, hogy megéri annyiért vagy sem. Panelben én sem laknék, de persze van aki ezt szereti, de ezek még a jobbik fajta: földszinten csak garázsok és tárolók, 3 emelet magas, sok zöld területtel közöttük. Ott a közelben a Ciprus utcai új épületek de ott 20.5MFt-tól megy felfele az ár: [link]
A kertes sorházak meg több (már amikor van eladó, ritkán eladó és akkor gyorsan elviszik).
Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólásait!
A Ciprus utcáról és a környékről még kérhetek esetleg véleményeket?
Néztem ott is egy lakást, ami nagyon jó ár/érték arányban van. Viszont kicsit ijesztő, hogy közel a hős utca...
"A Ciprus utcáról és a környékről még kérhetek esetleg véleményeket?"
Szerintem rendben van, a közelében lakok majd 2 éve.
De győződj meg erről magad is, menj el és sétálgass a környéken kül. időpontokban (reggel, délután és este), hétvégén és hét közben.
Így érdemes lakást vásárolni. Amikor mi néztünk azon a környéken ezt tettük. Az is megerősített ebben, hogy a fiatal lánytól akitől megvettem (ő ott nőtt fel) u.csak ott a környéken bérelt lakást, mert biztonságosnak tartotta, éjjel is félelem nélkül ment haza.
Most volt lomtalanítás, így elképzelhető, hogy a napokban míg el nem takarítják a szemetet, koszosabb lesz mint szokott. Tegnap cipeltem ki egy csomó lomot én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!