Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyik ingatlanközvetítőt...

Melyik ingatlanközvetítőt ajánljátok ház eladás ügyben?

Figyelt kérdés

2016. febr. 28. 15:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kizárólagosat ne írj alá! Akkor te is eladhatod.
2016. márc. 2. 12:37
 12/16 anonim válasza:
58%

Szerintem értelmes embereknek az internet korában általában már nincs szükségük ingatlanosra, ők gyakorlatilag csak akadályozzák a vevők és eladók egymásra találását (jó sok pénzért).

Kivétel lehet, ha nem laksz az eladó ingatlanod közelében, vagy olyan hülye vagy, hogy magadtól nem tudod feltenni a netre pár jó fotó kíséretében.

2016. márc. 3. 13:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Az OTP Ingatlanponttól óvakodjon mindenki!!!
2016. márc. 5. 10:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Azt nem ismerem, mondjuk a Duna House húzásai után után én már minden közvetítőt elkerültem.

A Duna House-tól húzásaitól csak úgy tudtam megszabadulni, hogy a végén nagyon elegem lett és jeleztem, hogy a köv. lépés kártérítési per lesz ... érdekes, hogy ezt követően abbahagyták (egyébként tuti nyerés lett volna ellenük, mert több olyan bizonyítékom volt ami bíróságon egyértelműen bizonyította volna rosszhiszeműségüket)

2016. márc. 5. 12:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Én az OTP Ingatlannal nagyon megjártam.

Kizárólagosságot kötöttem, mert megkerestek, hogy 2 héten belül, de legkésőbb 2 hónap alatt eladják a házamat.

Fél évre kellett kötnöm a szerződést. Ezt sem értettem, hogy miért kell fél évre, ha 2 hónap alatt eladják a házat.

De nekem sikerült vevőt találnom, és mivel az ingatlanos senkit, mondom senkit nem hozott 5 hónap alatt, ezért szépen megfizettem érte.

Jó üzlet ez nekik, mert hiába nem hoznak senkit, akkor is kénytelen fizetni nekik a tulajdonos. Mindenáron azt akarta, hogy vigyem le az árat 5 millióval. 12 milliós ingatlant könnyebb lett volna neki eladni 7 millióért. Én annyiért nem adtam.

A jutalék kizárólagosságnál több mint 5 % volt!

Ráadásul tudatlan, lekezelő, flegma stílusú ügynök volt az ingatlanos.

SOHA TÖBBET OTP INGATLAN!!!!!

Az utcában egy ismerősömnek kis ingatlanos hölgy árulta a házát, a jutaléka 2 % volt áfával, és nagyon meg volt vele elégedve. Ott az ingatlanosnak sikerült eladni, pedig a tulajdonos is árulta mindenhol. Állítólag az ingatlanos saját vállalkozásban csinálta, ezért volt érdeke, hogy minél előbb eladja. Végigcsinált az energetikustól az ügyvédig az egész eladást. Állítólag még a közmű átírásban is segített.

Nekem meg több száz ezerért még plusz ezeket is intéznem kellett, mert az OTP már nem tett semmit, mert én adtam el, de a markát tudta tartani.

2016. márc. 5. 12:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Amikor vettem, mindent a kis iroda ingatlanosa intézett és meg voltunk vele elégedve. 3%-ért.
2016. márc. 5. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!