Szerintetek egy ingatlan jobban el lehet adni egy videóval?
Nem. Legyen kép a konyháról, fürdőről mindenképpen, ezek a legfontosabbak, mivel ezek csempézése, újítása, bútorozása a legnagyobb költség és a leglátványosabb.
A szobáknál a lényeg, hogy azt próbáld érzékeltetni kb. mekkorák. Legyen egy vázlat az alaprajzról, ami nagyjából méretarányos és nem az van, hogy véletlen az 1m2-es wc akkora lesz, mint a konyha, meg a 4 m2-es fürdő nagyobbnak tűnik, mint a 22 m2-es nappali.
Borzalmasan felgyorsult a világ, mindenkit csak a lényeg érdekel, aki vásárolni akar az nem fog megnézni egy videót, mert nem érdekli a sallang, egy perc átmenet sem, 5 kép a lakásról arról, ami fontos, neki bőven elég. Videót olyanok nézegetnek, akik egymás lakásából akarnak berendezési módszereket meríteni.
Sok ember egy 1:33-as vicces videót sem néz végig, ha nem kezdődik el az első 10 másodpercen belül a poén.
Értem. Kössz a választ, de:
Mi van akkor, ha egy videóval jobban tudom érzékeltetni a lakás fényviszonyait és a szobák nagyságát mindent részletet beleértve 1 percben? Persze lennének képek is.
Szerinted ez lehetséges?
Egy ingatlan vasarlasa nem könnyü döntes elé allitja a vevöt. A legtöbben egy ingatlan megvasarlasat egy eletre tervezik, ezert nagyon észnel kell lenni, mert nem keves penz forog kockan.
En Nemetorszagban elek. Adtam, vettem már ingatlant itt is.
Az utobbi idöben az volt megfigyelhetö, hogy az ingatlanhirdetesek videoval jelennek meg.
Szerintem, minel több informacio van egy ingatlanrol, annal jobb. Sokan csak az inetröl tudnak informalodni, mielött élesben is látnak az ingatlant. Egy tömör video sokat segit.
1-es válaszolónak üzenném, hogy az emberek még a mai felgyorsult világban sem 5 fotó alapján fogják eldönteni, hogy melyik lakás/ház érdekli őket jobban.
Ha valaki ingatlant keres, az beállítja a keresés szempontjait, ár, hely, mekkora, stb. és a találati listából válogat. Ha 15 hirdetést kell végignézegetni, és van közte kettő, amiről videó is van, biztos, hogy azok lesznek az elsők, amiket én megnyitnék, és valahogy kibírnám azt az 1:33-at, amiből sokkal több kiderül, mint 5 nyamvadt fotóból.
Szerintem nagyon is előnyös, ha csatolsz egy jól elkészített, lényegre törő videót a hirdetéshez. Aki komolyan keres ingatlant, annak így sokkal tájékoztatóbb.
gomzoli, üzenem, hogy Magyarország, a panel és más típus házak és lakások hazája. Ha egyet láttál az összeset láttad, így teljesen felesleges videózgatni.
Esetleg, ha egy egyedi és nagy ingatlanja van, aminél annyira akarja érzékeltetni a térkapcsolatokat lehet értelme, de amúgy nincs. Kis lakásban házban, még inkább ijesztő egy videó, mert az is "úristeeeen milyen kicsi"-nek látszik, ami élőben, személyesen élhetőbb.
"üzenem, hogy Magyarország, a panel és más típus házak és lakások hazája. "
Bármely európai ország a panel és más típus házak és lakások hazája.
Ezenkívül még vagy százezres mennyiségben épített egyedi családi házaké. Én nem láttam a kérdés szövegében se a panel- se a "típuslakás" szót. Ingatlanról volt szó.
Ha el akarom adni a kecót, és meghirdetem, nyilván igyekszek olyan videót csinálni, ami előnyös szögből mutatja végig a lakás vagy a ház belsejét. Nem a falat fogom filmezni 1 méterről, és nyilván nem a kamra sarkában lemálló vakolatot fogom előtérbe helyezni. Nyugodtan elhiheted, hogy egy JÓL ELKÉSZÍTETT video a maga 2 percével sokkal többet ér tíz fotónál.
De hiába vitatkozunk ezen. Ha majd te is adsz el lakást, akkor te csináld úgy, ahogy jónak gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!