Segíséget kérnék melyiket válasszam?
mi a a 4. és 13. kerületben kerestünk a dh-val lakást 2 hete (3 nap alatt ment el az újpesti pici téglalakásunk, azok most nagyon pörögnek, és utána egy hét múlva vettünk egy nagyobb panelt szintén 4-ben). Befektetés kiadásra, nem nekünk kellett költöznünk.
ha akarod, priviben megírhatom az ingatlanosunk nevét (IV.), baromi gyorsan dolgozott és értette, mit akarunk, ritka dolog ez:) és értette, hogy csak olyan vevőket hozzon, akik meg akarják venni a lakásunkat (a picit).
én a 18-ban és 20-ban már nem vettem volna, de mi kocsi nélkül és a belvárosban dolgozunk, és annak ellenére, hogy nem költözünk be a lakásba, még egyszer rászorulhatunk. a 15. kerületnek most rossz lett a közlekedése, pár buszt kivettek, ritkítottak, kicsit levágták a térképről sajnos.
szerintem ha gyorsan el kell jönnöd, kalkulálj be egy jó ingatlanost a költségvetésbe, mert te magad gyorsan nem tudsz találni (pl. az egyik már el is ment azok közül, amit linkeltél)
még egy tanács: mivel a kis lakások nagyon pörögnek most, abba a kerületbe menj, ha ingatlanost akarsz, ahol van a lakásod, szívesebben kijönnek azonnal és mutogatni is szívesen. mindenképp mondd el neki, hogy csak akkor veszel újat, ha elmegy a régi, de a birtokba adással ne szívd meg, olyan ajánlatot tegyetek majd az új lakásra, és olyat fogadjatok el a régire.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!