Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen módokon juthatna a...

Milyen módokon juthatna a fiatalok lakáshoz a legkisebb kockázattal?

Figyelt kérdés

Próbáltak szociális lakást igényelni, de "magas " hozzá a jövedelmük,75000Ftot meghaladja(hűha!).

Tanácsi bérlakást sem lehet, mert azt ápolók, tanárok, ilyesmi kapják....

Garzonlakás program nem jó, mert ahhoz fundamentát kell kötni így a rezsi mellett még lehet arra is kidobni 20000 ft-ot és nem is lesz saját!

Albérletnek nincs értelme, pénzkidobás.

Milyen lehetőségek vannak még? 3 gyereket gyártani 10 milliós kölcsönért senki nem fog.

Eszembe jutott még az árverés.Talán egy olcsó, árverezett házra még érdemes kölcsönt felvenni, az nem olyan eszméletlen drága...

Esetleg eltartási szerződés?

2016. febr. 1. 20:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Hat év alatt ennyi jön össze?"

Miért mennyit vársz havi 10 ezer ft félretételével?

Tegyél félre havi 85ezret, és máris megvan 1 év alatt az 1 millió...

2016. febr. 4. 16:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Kimentem Londonba, dolgoztam mint allat ( nyelvtudassal) 5 ev utan cashre vettem pesten egy kecot, a belvarosban. Dolgozz es sporolj! 2 evente nezzd, meg, hogy allsz, ha nincs meg a target, valtoztass! Ja es alap a 8 ora munka, pihenes, szorakozas, szabadhetvege.... Mondanom sem kell, hogy felejtos!
2016. febr. 6. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!