Mennyi a szokásos alku lehetősége ingatlan vásárlásnál?
Nincs szokásos alku.
Van, aki semmit sem enged.
Van, aki pár százezret.
Nagyobb értéknél akár többet is.
Minden az adott helyzettől függ.
Én 100 ezret kalkuláltam be a lakásom eladásánál. Mivel nem sürgetett az idő, így ennél többet nem engedtem.
De ha valaki gyorsan meg akar szabadulni az ingatlantól, szüksége van a pénzre, nem nagyon vannak érdeklődők, az engedhet többet is.
A lényeg, hogy próbálkozni kell! Az nem kerül semmibe sem.
Hát igen,necces. Lesz előzetes értékbecslés is amúgy. De az ajánlattétel után.
Állitólag tavaly ápr.óta hirdeti.Nem tudom miért nem ment el - van azért mit csinálgatni rajta.Talán azért.
Egy kömüves,szigetelő brigád nézte meg, akik felujitásokkal foglalkoznak.De ez jó ötlet,megkérdezem őket is erről.
Van ingatlanos,de épp most döntöttük el hogy nem fogunk irásos ajánlatot tenni meg ilyenek,egyszerüen csak szóban tárgyalunk,akkor lehet érvelni,meg kontaktusban lenni.Köszi a választ. Remélem szeretitek a házikótok!
Minden eset egyedi, nem húzható rá sablon. Vásárlóként igyekezz a lehető legkevesebbet fizetni.
21:34 - bravó. Igazi kapitalista szemlélet. Tetszik.
"Állitólag tavaly ápr.óta hirdeti.Nem tudom miért nem ment el - van azért mit csinálgatni rajta.Talán azért."
Rokonok árulnak egy házat (örökség) már 5 éve. Lett volna rá jelentkező, csak az árból egyáltalán nem engednek. Egy időben emeltek is rajta, amikor az új árral meg sem nézték akkor megint levitték az eredeti árra. Azóta sem veszi meg senki és egyre inkább lepusztul a ház.
Szóval sok múlik az eladókon.
10.6 lett a vége :)
(11.9 ről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!