Hogy lehetne lerázni szép szóval a bepróbálkozó ingatlanosokat?
Én vagyok az a hozzászóló, és tartom a véleményem.
Vettem is házat, meg adtunk is el lakást. Az ingatlanos... nem is fecsérelem rá a szavakat, hosszú történet, sokszor leírtam már. Sosem azt csinálta, amit kértünk, hanem az ellenkezőjét.
Az ajánlásaitok... biztos van, akinek szüksége van erre. De ők a kisebbség. Igen, ez a kisebbség esetleg téged igazol.
De az, hogy 10 emberből 9 nem akarja igénybe venni, sőt hallani sem akar rólatok, az meg engem igazol!
10000 eladó ingatlanból 100-nál tudsz szerződést kötni, és ők úgy-ahogy elégedettek, HA eladod a lakást, de a másik 9900 ember nem tart igényt erre a szolgáltatásnak nevezett semmire, akkor az mégis kit igazol?
Meg minden lakást te sem tudsz eladni. Amire lecsapsz, és gyorsan elmegy, az jó eséllyel így is - úgy is elment volna, hisz ha maga a tulaj tesz fel képeket meg a lakás paramétereit, akkor ugyanazok a potenciális vevők fognak jelentkezni, akik a te hirdetésedre jelentkeztek volna, hiszen a négyzetméter, az ár, az állapot nem változik, csak a hirdető személye. A hirdetés szövege meg ebből a szempontból nem mérvadó, ha minden benne van.
A külterületi, zártkerti, rossz állapotú, vagy tömegközlekedéstől távol eső ingatlanokat, amiket 10 éve nem tudnak eladni, azokat te sem fogod tudni eladni olyan áron. Max ha rábeszéled a tulajt, hogy vigye lejjebb az árat. De milyen siker ez? Ha ő maga lejjebb vinné és úgy hirdetné, ő is el tudná adni, de itt az a lényeg, hogy nem akarja áron alul adni. Szóval én ezt nem nevezem teljesítménynek.
Ha maradunk a fent írt számoknál, abból a 100 lakásból a te jutalékod jelentős, és tökéletesen megélsz belőle. Ezért látod te a másik oldalát. De én akkor sem fizetnék százezreket a telefonálgatásért és a lakásmutogatásért, és mindenkit erre buzdítok.
Ez olyan dolog, amit MINDENKI meg tud csinálni, kivéve, ha öreg/beteg, vagy messze lakik az ingatlantól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!