Hogy lehetne lerázni szép szóval a bepróbálkozó ingatlanosokat?
A "NEM" szócska csodákat tud művelni...
Egyszerűen közöld a próbálkozó ingatlanossal, hogy NEM ingatlanirodával akarsz üzletet kötni. Ha kellően határozottan (nem durván!) mondod, akkor kénytelen tudomásul venni.
De ha nem vagy határozott, hanem olyanokat mondasz, hogy "jaj nem is tudom, inkább nem szeretném", akkor fél óráig fog győzködni.
Egyszerűen mondj határozottan nemet.
"De miért nem?" - hát például:
Azért, mert én így döntöttem.
Döntésem ellen 8 napon belül fellebbezést nyújthat be nálam 10000 forint befizetése mellett, vagy fordulhat az esélyegyenlőségi kormánybiztoshoz beadvánnyal, esetleg a strasbourgi Nemzetközi Bírósághoz.
Úgy megnézném hogy milyen képet vágna erre? :-D
De miért nem?
Közöd? - Nem hiszem hogy Önnek ehhez bármi köze lenne?
"Nem, és ha még egyszer felhívtok, az anyátok ravatalán foglak megb a szni titeket, a zokogó család szeme láttára"
Nálam bejött, utána egy se hívott.
"Nem, és ha még egyszer felhívtok, az anyátok ravatalán foglak megb a szni titeket, a zokogó család szeme láttára"
Nekem még soha sem sikerült gyorsan/egyszerűen lerázni őket, pedig k.va határozottan mondtam, hogy nem és sokszor.
Kipróbálom a fenti mondatot. Ugye használhatom jogdíj nélkül ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!