Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Klinikák környékén, illetve a...

Klinikák környékén, illetve a M3,4-6-os villamos vonalán hol érdemes lakást venni diákként?

Figyelt kérdés

Orvosira fogok járni szeptembertől, albérlet helyett inkább lakást vennénk, mert 5-6 év alatt az albérlet ára 5-6 millió ft lenne...

Nem jártam Budapesten sokszor, nem ismerem azt a környéket.

Hol tudnék ott a közelben (max 15-20 perc utazással) jó környéken lakást venni? Hol érdemes?

8. kerületről annyi rosszat hallani, teljesen tanácstalan vagyok.

9. kerületeseket nézegettem, közel az Üllői úthoz, azonban nagyon drágák ott a lakások. 30m2-esek 14 millió felett vannak.

Nem szeretnék egyáltalán öreg panelban vagy 100 éves épületekben lakni, ahol elavultak a vezetékek, csövek, sok a fűtésszámla, stb...

Főleg újabb építésűek érdekelnének, viszonylag normális környéken!

Hol keresgéljek? 30-35m2 elég lenne, de a keretem maximum 12-13 millió ft!!

2016. jan. 13. 22:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én idén kezdtem az orvosit és a Corvin sétányon vettünk lakást. Nagyon kozel van és tök jó az egesz. 1 metrómegálló vagy 10 perc séta az egyetem. De 22 millió volt a lakás 38 nm.itt ilyen árak vannak. A Klinikáknál ne végy semmiképp sokat megnéztünk és durvaaa belülről a ház, meg a lakók...hibáa volt normalis viszonylag a lakas ha körülötte meg a cigusok stb.. Szarkupacban se lenne kedved habos kakaót maszolni
2016. jan. 15. 12:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Népligetnél a volt Ganz tisztviselőtelepet. Rezső tér és környéke, az jó hely. Éppen az egyetem mögött van.
2016. jan. 15. 12:56
 13/13 anonim ***** válasza:
2016. jan. 16. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!