Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » CSOK új ház építése,2 csokos...

CSOK új ház építése,2 csokos 1 telken?

Figyelt kérdés

Nem találtam erről leírást, lehetséges e, hogy pl 2 csokos pár össze áll és beépít egy xy nagyságú telket? Akár közös ház?

Egy 4000 nm2es telek van a család tulajdonában, párommal igényeljük a 3 gyerekes csokot, ugyanúgy nővéremék is szeretnék.

Vajon megvalósítható ha 2 csokos család él egy háztartásban? (akár úgy hogy emelet-földszint külön bejárattal külön órán, külön minden).

Előre is köszi :-)

2016. jan. 13. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ott bukik el a dolog, hogy több, mint 50% tulajdonrész szükséges hozzá. Ez csak az egyik családnál jöhetne szóba.
2016. jan. 13. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Két helyrajziszámra bontva biztos mehet szerintem, illetve, ha emeletest terveztek, akkor társasházzá nyilvánítva, szintén külön helyrajziszámmal, de kérdezzetek utána majd.
2016. jan. 13. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindkét válasz korrekt.

Ahogy ti elterveztétek, úgy nem működik.

Pár tízezerért szétmérik a telket, miért nem jó az nektek, ha saját tulajdonotok van, nem csak fejenként 25%?

Ha már 3 gyereket be akarsz vállalni, akkor erősítsd a felelősségteljes gondolkodást: ha a nővérednek vagy a férjének anyagi problémája lesz, és nem tud fizetni, majd ingatlan-végrehajtásra kerül a sor, te szeretnéd, ha a részben a tulajdonodban lévő ingatlant elárvereznék?

2016. jan. 13. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, igen, igaza van a 3-asnak, sajnos sok ilyet hallottam, szóval jobb, egyébként is, ha szét van mérve! ;)
2016. jan. 17. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!