Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen fontos neked a tömegköz...

Milyen fontos neked a tömegközlekés elérése a kinézett ingatlanból?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon szerencsések voltunk, csendes helyen ám mégis 2-3 percre laktunk buszmegállótól, villamosmegállótól. A lakás amit kinéztünk szintúgy csendes helyen van, de 10-15 percre a busztól, trolitól.
2016. jan. 6. 09:15
 1/10 anonim ***** válasza:

Attól függ mivel és mennyit közlekedik az ember.

Nekem pl nagyon fontos volt. Igaz, most autóval járok, de a belváros felé inkább tömegközlekedéssel indulnék, valamint később ki akarom adni a lakást, akkor is fontos szempont

2016. jan. 6. 09:32
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
Nekem fontosabb, hogy csendes helyen legyen. 10-15 perc még kibírható szerintem.
2016. jan. 6. 09:46
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem 10-15 perc séta a megállóig semmiség, számomra ugyan olyan lenne mint a 2-3 perc. Engem az zavarna ha 25-30 percre lenne a megálló.
2016. jan. 6. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Bár most még én is és a feleségem is kocsival közlekedünk (máshogy a gyerekek logisztikája nem megoldható), de ingatlant úgy vettem annakidején, hogy a buszmegálló 5 percre van. Bármi miatt később a tömegközlekedésre kényszerülök, vagy majd ha nyugger leszek és ráérek az olcsó bérlettel menni, akkor közel legyen. Úgy vélem 10-15 perc séta még belefér - kivéve ha a piacról jól felpakoltan érkezik az ember málhás-szamárként...
2016. jan. 6. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem. Félórára van a legközelebbi buszmegálló, ahonnan napi egypár busz indul. Extrém ritkán vesszük igénybe.

Van autó, motor, bicikli, láb :)

Annyira nehéz volt totál átépítendő házat is szereznünk, hogy az, hogy busz vagy bolt 3 km-en belül legyen, már nem fért bele :D Amúgyis vannak prioritásaink, a jó kilátás és a szép környezet, valamint a gyümölcsfák sokat nyomtak a latban ;) No meg az ár.

10-15 perc szerintem kvázi semmi, az még sétának is túl pici. Persze lehetnek körülmények, amikről nem tudok.

Hozzánk is jön nehezebben járó rokon, de hozzuk-visszük autóval a buszmegálló és a ház között, nem gond :)

2016. jan. 6. 13:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, a többiek budapestiek. Én 2 falu között lakom Fejérben :)

De Budapesten sem zavarna a 10-15 perc, az nem sok. Amikor legutoljára ott laktam, budai zöldövezetben, akkor sem volt tömegközlekedés a munkahelyemre, napi 2 órát gyalogoltam, de remek helyen, tetszett :) Volt azért busz, ha kellett, de vagy 20 percre, ha boltba mentem, akkor pedig következett félóra fel a hegyre :D Na, ez lehet, hogy nem mindenkinek vonzó.

2016. jan. 6. 13:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Megszokás kérdése, én pl. világ életemben 1-2 percre laktam tömegközlekedési megállótól, és 10-15 perc sétára semmiképp se költöznék. Most autóval járok a gyerkőccel, de párom tömegközlekedik és a gyerek is tömegközlekedni fog majd suliba, ezért nekem fontos volt. Szerencsére ez is nyugis hely nagyon.
2016. jan. 6. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát ha napi szinten járok tömegközlekedéssel, akkor igen, nagyon fontos. Hamar teher tud lenni napi 2x-i 10-15 perc gyaloglás a buszhoz. Főleg télen, hóban-fagyban.
2016. jan. 7. 10:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Már akinek. A napi 2 órám szükséges mozgás volt ülőmunka mellett, hóban pedig szépek voltak a budai hegyek :D Gyalogláskor nem fázom kemény fagyban sem, buszra várva fagynék meg. Amúgyis utálom a tömegközlekedést, főleg télen.

A párom napi 16 km-t biciklizik akár hóviharban is (hóban nem tudunk kiállni az autóval, ahhoz terepjáró kellene ide, de az sokat eszik), na az már kezd durva lenni, ráadásul töksötétben megy dolgozni, de amíg nincs jég és ónos eső, addig istenes. Nem szokott gondja lenni vele.

Úgyhogy ez igazából erősen emberfüggő.

2016. jan. 7. 11:24
 10/10 anonim ***** válasza:
10-15 perc andalogva, vagy úgy hogy kiköpöd a tüdődet és nyáron azért izzadsz le mert melegben loholsz, télen meg a azért mert bepállasz a kabátba mire elérsz a megállóig? Nem mindegy. Az ingatlanosok hirdetik mindig úgy a lakásokat, hogy buszmegálló tíz perc. Hát jah, aztán kiderül, hogy tulajdonképpen úgy annyi, ha loholsz és keresztbe átvágsz a parkon, ami ki sincs világítva.
2016. jan. 8. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!