Milyen fontos neked a tömegközlekés elérése a kinézett ingatlanból?
Attól függ mivel és mennyit közlekedik az ember.
Nekem pl nagyon fontos volt. Igaz, most autóval járok, de a belváros felé inkább tömegközlekedéssel indulnék, valamint később ki akarom adni a lakást, akkor is fontos szempont
Egyáltalán nem. Félórára van a legközelebbi buszmegálló, ahonnan napi egypár busz indul. Extrém ritkán vesszük igénybe.
Van autó, motor, bicikli, láb :)
Annyira nehéz volt totál átépítendő házat is szereznünk, hogy az, hogy busz vagy bolt 3 km-en belül legyen, már nem fért bele :D Amúgyis vannak prioritásaink, a jó kilátás és a szép környezet, valamint a gyümölcsfák sokat nyomtak a latban ;) No meg az ár.
10-15 perc szerintem kvázi semmi, az még sétának is túl pici. Persze lehetnek körülmények, amikről nem tudok.
Hozzánk is jön nehezebben járó rokon, de hozzuk-visszük autóval a buszmegálló és a ház között, nem gond :)
Úgy tűnik, a többiek budapestiek. Én 2 falu között lakom Fejérben :)
De Budapesten sem zavarna a 10-15 perc, az nem sok. Amikor legutoljára ott laktam, budai zöldövezetben, akkor sem volt tömegközlekedés a munkahelyemre, napi 2 órát gyalogoltam, de remek helyen, tetszett :) Volt azért busz, ha kellett, de vagy 20 percre, ha boltba mentem, akkor pedig következett félóra fel a hegyre :D Na, ez lehet, hogy nem mindenkinek vonzó.
Már akinek. A napi 2 órám szükséges mozgás volt ülőmunka mellett, hóban pedig szépek voltak a budai hegyek :D Gyalogláskor nem fázom kemény fagyban sem, buszra várva fagynék meg. Amúgyis utálom a tömegközlekedést, főleg télen.
A párom napi 16 km-t biciklizik akár hóviharban is (hóban nem tudunk kiállni az autóval, ahhoz terepjáró kellene ide, de az sokat eszik), na az már kezd durva lenni, ráadásul töksötétben megy dolgozni, de amíg nincs jég és ónos eső, addig istenes. Nem szokott gondja lenni vele.
Úgyhogy ez igazából erősen emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!