Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy szobára lenne szükségem?...

Egy szobára lenne szükségem? Fontos

Figyelt kérdés

Helló.

Sajnos családi problémák miatt le kell lépnem itthonról. 22 éves vagyok esti suliba járok, programozást tanulok, mellette dolgozok, de mivel tanulnom kell így nem tehetem meg magammal azt hogy elbasszam a terveimet. 30at tudnék leadni havonta esetleg 35-t. Aki tudna segiteni benne az minél hamarabb írjon rám. köszönöm szépen.

2015. júl. 6. 18:30
 1/10 A kérdező kommentje:
ha esetleg számit gondolom nem, de azért hátha: nem dohányzom, nem iszok alkoholt, barátságos vagyok stb.
2015. júl. 6. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
javaslom a kiadó szoba VÁROS keresőszavak használatát a google nevű csodán
2015. júl. 6. 19:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Érdemes körülnézned egy hirdetési portálon (pl. alberlet.hu-n szobára is tudsz keresni). Beállíthatod a kívánt paramétereket (ár, település...).
2015. júl. 6. 19:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Melyik bolygón? F/L vagy?
2015. júl. 6. 19:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Kah elfelejtettem hogy pest. Na meg férfiú vagyok. A fentebb irt oldalakat márnéztem, de nem számitok válaszraválaszra, mivel sok a jelentkező
2015. júl. 6. 19:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Sry ezt most pont telefonnal írtam, aztán valahogy igy sikerült.
2015. júl. 6. 20:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát pedig sokkal több eséllyel találsz albit egy hirdetős oldalon, mint itt.

A 30-35 ugye csak a szoba, ebben a rezsi nincs benne? Bár még így sem sok esélyed van.

A paraméterek alapján gyanús nekem, hogy az a lány írta ki a kérdést, aki az alábbi kérdésben írt egy ugyanilyen fiúról. Máris linkelem, több mint gyanús.

2015. júl. 6. 20:36
 8/10 anonim ***** válasza:
2015. júl. 6. 20:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem én lennék az. Hiszen a dolog 3 órája aktuális.
2015. júl. 6. 20:39
 10/10 anonim válasza:

Szia,

Aktuális még? Milyen programozási nyelveket ismersz?

2015. szept. 10. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!