Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az Amerikai Egyesült Államok...

Az Amerikai Egyesült Államok melyik államában/ melyik részén a legdrágábbak az ingatlanok?

Figyelt kérdés
Kalifornia, Florida, New York...?

2015. nov. 27. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
31%
Hawaii
2015. nov. 27. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs olyan, hogy legdrágább környék. Sok felé vannak csillagászati árú ingatlanok. Pl Malibu, Beverly Hills de egy Central Parkra néző New Yorki lakás ára is csillagászati, ahogy egy Golden Gate hídra nézőé is San Fransicoban.
2015. nov. 28. 10:13
 3/4 TappancsMancs ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék rá, de délen olcsóbb az élet de kevesebb is a fizetés ahogy tudom. Északon fordítva. Gondolom az egyszerűbb lakások házak is így alakulnak.
2015. nov. 28. 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyes New Yorki lakások áráért (amik sokszor nem is túl nagyok és jó állapotúak) a városon kívül már házat lehet venni.

Drágák a felkapottabb déli helyek is (élnek délen rokonok innen tudom). Az egyik legnépszerűbb déli államok, mint Florida, Kalifornia eléggé drágák szintén, nagyon sokan szeretnek ezekre a helyekre költözni, viszont délen nem annyira jók a fizetések (meg kell dolgozni rendesen a megélhetésért), mint északon, például New York környékén, ahol elég jó pénzeket lehet kapni.

2015. nov. 28. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!