Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budatétény Memento Park...

Ellag kérdése:

Budatétény Memento Park környéke milyen?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen minden érdekelne erről a környékről kerületről. Két kisgyerekkel és egy kutyával költöznénk oda. Milyen ott a biztonság a levegő a környék? Kutyasétáltatás a környéken, mennyire biztonságos illetve játszótér a gyerekeknek? Gyerekorvos, óvoda, iskola....? Milyen a közlekedés autóval, bkv-val?
2015. okt. 26. 10:35
 1/5 anonim válasza:

A XXII. kerület része Budatétény, Nagytétény és Budafok összefoglaló neve Budatétény. Leírok mindent.

Nos Buda legszegényebb kerülete ez, a levegő attól függ melyik részen, van ahol hegyvidéki, de pl Leányka utcai lakótelep az poros értelem szerűen. A cigányok aránya 7 % főleg a Campona mögötti sorompos résznél vannak. Minket próbáltak meg ott kirabolni éjjel romák. BKV-val fél óra alatt jutsz el a Móricra, Vonattal 20 perc a délibe én inkább a vonatot javasolnám, bérlettel igénybevehető Cammponáig. Összeségében proli szegényes kerület, de vannak elit részei is mind minden kerületnek. Én inkább a 11. kerületet javasolnám akkor már. Üdv (én pesti vagyok nem odavalósi de elég sokat jártam arra).

2015. okt. 26. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:

20 évig éltem a XXII kerületben, de sajnos eljöttem onnan. :(

Előző válaszoló nem tudom milyen 7%-os arányról ír, én semmi ilyesmit nem tapasztaltam ott, de ha lennének is páran, nem hinném, hogy baj van velük. Nagyon csendes, nyugis környék, csak a most megszokott budapesti útfeltúrásból származó pénzlenyúlások ott is éreztetik igencsak a hatásukat.

Rengeteg iskola, óvoda van, buszok sűrűn járnak.

2015. okt. 27. 06:55
 3/5 anonim válasza:
Városkutatással foglalkozom egy jónevű egyetemen, és készítettem erről statisztikát. Pacsirta-hegy /Ringló u. - Csésze u.- Korompai u. felé vannak. Meg Rózsavölgyben pár módosabb roma család. De nem érdekes, itt most főleg összeségében kell 1 általános leírást adni :P Sziasztok.
2015. okt. 27. 10:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Azért még várnék több véleményt is.
2015. okt. 30. 19:20
 5/5 anonim válasza:

Kedves 1-es válaszoló...

"Buda legszegényebb kerülete"????

"A cigányok aránya 7%"????

"...proli szegényes kerület"???

Azért, mert neked csak a Campona mögé volt menni pénzed Pesterzsébetről, nem kell egész Budafokot, Budatétényt, Nagytétény kertvárost leszólni. A XXII. kerület a legjobb hely a világon!

Legközelebb nézz utána annak, amit beszélsz, ne csak szerepelni akarj!

U.i.: NEM, nem az összefoglaló név Budatétény. XDXDXD Jesszusom.

2022. máj. 25. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!