Vennétek lakást Kőbányán az Állomás utcában? Közvetlenül a 9es busz Szent László téri megállójánál.
Figyelt kérdés
Nagyon jó panellakást találtam, de csak a belvárosban vagyok járatos, kicsit tartok tőle, hogy milyen ez a környék. Ahogy sétálgattam a Kőrösi sétány jónak tűnt számomra, a belvárosba is elértem kb 20 perc alatt, de zavar az, hogy alig tudok valamit erről a részről. Milyen a közbiztonság? Első lakást vennétek itt? Eddig eszembe sem jutott hogy itt lakjak, de ez jó ajánlatnak tűnik. Sajnos ugyanennyiért a belvárosban csak pici garzonokat lehet kapni ezért néztem itt.2015. okt. 21. 22:18
1/3 TappancsMancs válasza:
Újhegyin lakom de szoktam arrafelé járni (Önkormányzathoz csavarboltba festékbolt is van ott), Kőrösi okés környék, a lakótelep is az, ott a sétáló utca is, Örs közel van. Kőbányán is mint mindenhol a sikátoros környékek kevésbé jók.
2/3 anonim válasza:
Van sok csöves a környéken, meg úgy az egész elég lepukkant, de ez a belvárosra is igaz. Közbiztonság szempontjából alapvetően tűrhető, tömegközlekedés kiváló.
3/3 anonim válasza:
kőbánya nem olyan jó, persze hogy olcsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!