Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A szüleim lépcsőházában eladó...

A szüleim lépcsőházában eladó egy lakás nagyon az ár alatt, ti megvennétek így?

Figyelt kérdés
A feleségemnek nagyon bejönne mert nagy 3 szobás lakás és meg is tudnánk venni és fel is tudjuk újítani. Csak az a kérdés mennyire egészséges az ilyen közeli távolság?

2015. okt. 11. 16:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Énnem venném meg. :D Kell egy kis távolság. Szerintem.
2015. okt. 11. 16:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Most hol laktok? Vannak gyerekeitek? Idősek a szüleid? Ezek mind fontos infók lennének a válaszhoz.

Ha idősek a szülők, akkor elképzelhető, hogy nemsokára az ápolásukról kell gondoskodni - akkor jól jöhet a közelség. Ha vannak gyerekeitek, akkor szintén - van aki vigyázzon rájuk betegség esetén.

Attól is függ, milyen a viszonyod Neked és a feleségednek velük...?

2015. okt. 11. 16:41
 3/14 A kérdező kommentje:
Most pár száz méterre lakunk 35 évesek vagyunk, a szülők 60asok, jó a viszony és van egy gyermek is akire szoktak sűrűn vigyázni.
2015. okt. 11. 16:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

"...a szülők 60asok, jó a viszony és van egy gyermek is akire szoktak sűrűn vigyázni...."

"...egy lakás nagyon az ár alatt,..."

IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015. okt. 11. 16:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pár száz méter vagy egy lépcsőház már majdnem tök mindegy. Ha jó a viszonyotok és nem lógtok feszt egymás nyakán, akkor simán belemennék.
2015. okt. 11. 17:23
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

2-es vagyok: így már lehet "rendesen" válaszolni :-)

Igen, ha most is pár száz méterre laktok és jó a viszony, ráadásul amúgy is szoktak a gyerekre vigyázni, akkor igen, mindenképpen.

Annyi van csak, hogy meg kell beszélni velük: attól, hogy közelebb lesztek, még szeretnétek megtartani a privát szférátokat.

2015. okt. 11. 17:30
 7/14 anonim ***** válasza:
86%

Ezt csak te és a feleséged tudhatja!

Van aki kijön após-anyóssal, van aki a saját szüleivel se.

Én az utóbbi vagyok, ezért nem venném meg.

2015. okt. 11. 17:30
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem én akarom igazán, sőt kicsit inkább én vagyok ellene. A feleségemnek jön be a lakás.
2015. okt. 11. 19:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi kb 1,5 percre lakunk egymástól, nagyon kényelmes és praktikus, segítünk egymásnak.
2015. okt. 11. 21:27
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
Minden összevág, feltetlen csapj le ra!
2015. okt. 11. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!