Merre lenne érdemes lakást vennem, ha az ELTE gyógypedagógiai karán szeretnék továbbtanulni?
Figyelt kérdés
Melyik kerületben? Jó lenne minél közelebb az egyetemhez, illetve fontos, hogy olyan helyen legyen, ahol a legtöbbet kaphatom a pénzemért. Tömegközlekedéssel jól megközelíthetőség is megfelel.2015. aug. 26. 10:30
1/6 anonim válasza:
Ne viccelj már, abba a suliba maximum 4-5 évig fogsz járni. Az ember kicsit hosszabb távra tervez, ha lakást vesz.
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem 4 év hosszú idő, és szerintem jobban megéri, ha az ember a sajátjára költ, mint egy albérletre. Egyébként is honnan tudod, hogy ott maradnék-e utána is lakni vagy sem?!
2015. aug. 26. 12:14
3/6 anonim válasza:
Te tudod. A IX. kerület az egyik legretekebb a fővárosban. Én biztosan nem költöznék oda végleg egy suli miatt, százszor inkább bevállalnék 20-30 perc tömegközlekedést. Ott van a suli közelében a metró és az 1-es villamos is, azzal gyorsan be tudsz járni elég sok helyről.
4/6 A kérdező kommentje:
Ezt szeretném megtudni, hogy melyik az a hely, ahol viszonylag jó a környék és könnyen is megközelíthető az iskola tömegközlekedéssel.
2015. aug. 26. 12:46
5/6 anonim válasza:
Ha szeretsz a belvárosban lakni, V. és XIII. kerület, a kék metró mentén (Kálvin tér és Gyöngyösi utca között), nem fogsz mellé. Vagy 1-es villamos mentén XIII.-XIV., esetleg a túloldalon III. kerület (Stadionoktól a végállomásig). Másik irányban a budai oldal (XI. ker.). Kérdés, mennyit szánsz a lakásra. 30 percnél ne legyen hosszabb az utazás (gyaloglással, várakozással együtt), az már nagyon időrabló.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. aug. 26. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!